Cubikon kesmek istiyorum bakarmısınız?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-Y-U-S-U-F-* tarafından 27 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aegisim var 2 lf4 28 argeyim 4 hercules 8 havoc 8 iris bo2 ve lf3 ler full kami yok vip yok x2 cephane 1.5m mümkünse sab ve x2 ile cubi kesmek istiyorum ve sadece diroitler için güve var elimde ,120k uri var acaba burgu mu almalıyım elmasmı ,ve goli mi aegis mi ? :)

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Cubikonu tek başınıza kesmek istiyorsanız geminizin özelliklerine göre en ideali Aegistir.

Uçuş düzeni olarak elması alın kalkanınızı yenileyerek fazla hasar almanızı engeller.

Kamikaze 3 modülünü almanızı tavsiye ederim. Geminizin özellikleri iyi ve kamikazenizin olmamasına şaşırdım :)

İyi forumlar dilerim.

3. :) Kamikaze 1 modülü sanırım işe yaramaz tr6 ilk çıktığında almıştım :D ama vip ile birlikte alabilirim sanırım

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Kamikaze 1 modülünün hasarı az ve yeniden dolma süresi fazla olduğu için pek kullanışlı olacağını düşünmüyorum.

Geminizin özelliklerine göre kamikaze 3 almanız şart bence. :)

Kamikze 3 modülü ile cubikonu tek başınıza keserken vip olmasa bile attığınız kamikazeler ile petin tamir masrafını çıkartırsınız.

İyi forumlar.

5. Elmas ve kamikaze 3 ü aldım peki tek ağır konfi yeterlimidir aegis ile ?

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bir taraf ağır, diğer tarafın irislerine kalkan şekilde hafif konfi ayarlayın.

Cubikona sıkarken geri çekilin hasar almamaya çalışın pet atın, pet attıkça protegitleri keseceksiniz, protegitlerden de uridium kazanacaksınız.

Elmas ve kamikaze 3 modülüni alırsanız tek başınıza yaklaşık 3-4 dakikada cubikonu kesebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Daha fazla protegit kesmek için ne yapmam lazım en fazla 4-5 tane kesebiliyorum cubi ölene kadar tam protegitler çıkarken nasıl denk getirebilirim?

8. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Cubikona sıkın protegitler çıktığı an kamikaze atın.

Cubiye sıkın geri gelin aegisiniz varsa tamir olun bu şekilde kamikazenin dolmasını bekleyin ve ardından tekrar kamikaze atın.

Çılgın cubikonda denk gelmişsinizdir belki. Cubikona pet atılıp geri çekilir, protegitlerin kaybolmaması için ara ara cubikona sıkılır.

Bu şekilde yaparsanız protegitlere sıkmadan kesebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. Yani protegitleri kestikten sonra mı cubikon kesilecek protegitler bitiyormu en son ? :)

10. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Hayır, cubikon kesilene kadar protegitler çıkmaya devam ediyor.

Siz petinizi doğrudan cubikona atacağınız için cubininde, protegitlerin de darbeleri inecek.

Yani protegitleri keserken aynı zamanda cubikona da hasar vermiş olacaksınız.

Cubikona uzun süre sıkmayı bırakırsanız cubikon hızlı bir şekilde can ve kalkan dolduracaktır. O yüzden sık sık cubikona hasar vermek için yaklaşmalısınız.

İyi forumlar.

11. ekremk

ekremk User

normal cubi 20 civarı protegit çıkarır belli bir sayıdan fazla kesersen sayıyı bilmiyorum örneğin 9 tane kesersen yeniden 20 tane çıkarır daha fazla olurlar, vipsiz kamikaze atman zararına olur petin 8 seviye olsa bile tamir ücretin 90 uri 10 kere kami atsan (ki 5 dk eder çoğu sunucuda o kadar sürede bi tur cubi dönüp harita temizleyen düşman var , süre uzadıkça kesilme ihtimalin artar )900 uri eder cubi kesmenin bi anlamı kalmaz kamiyi sadece çılgın cubide ve tamir ücretin düşükse at

12. Pet 15 lvl vipi aldım tek kesince 1400 uri alıyorum protegitlerle birlikte galiba oldu :D

13. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Biraz daha bekletip cubiyi kesmezseniz, protegitlerin çıkmasını bekleyin onları da kesin, daha fazla uri alabilirsiniz. :)

İyi forumlar.

14. Tam çözemedim o işi ama şöyle mi olucak cubiye sıkıcam protegitler çıkınca hasar almayana kadar geri çıkıcam peti atıcam sonra kesmeye devam mı edicem böyle mi olacak?
    Bide spectrum ile felan kessem daha rahat olurmu ?
    Yada önerdiğiniz herhangi bir goli tasarımı varmı ?

15. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Cubıkona sıkmaya başladığınızda,Protegitlerde çıkmaya başlıyacaktır.
    Pet attığınızda Cubıkon ve Protegitler hasar alacaktır.Geriye çekilebilirsiniz,Modumunuzunda demiş olduğu gibi,belli bir süre sıkmassanız,Cubikon gücünü dolduracaktır.
    Bu yüzde az ara vererek veya ara vermeden sıkarak kesebilirsiniz.
    İkinci attığınız Pette Protegitlerin canı biraz daha azalacaktır,Cubikonu kestikten sonra,Protegitleri tek tek işaretleyerek kesebilirsiniz.
    Size önerim Cubikonu tek kesmemeniz yönünde olacaktır.
    Alacağınız ödüller,harcadıklarınız karşılamayabilir.

Keyifli Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  16. Teşekkürler :) Konu kilitlenebilir.

JUPlTER bunu beğendi.
  17. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz ,konu kilitlenmesi uygundur.

Keyifli kasılmalar dilerim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.