Cubikon Kesmek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve þąŗą√ąŗɧųẕųŗ√ąŗ tarafından 27 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaslar oncelikle herkese iyi oyunlar tek basima cubi kesmek istiyorum gemi ozellilllerimi soylwyeyim aegis full lf3 9 lf 4 8 iris jenerator filan full elit arkadaslar bana cubi kesmenin taktigini ve konfileri nasil dizecegimi soylerseniz sevinirim simdiden tesekkur ederim.

2. ''Yeni Başlayanlar'' kısmına konu açarsan çok daha fazla cevap alırsın, bana tavsiye vermek pek uygun düşmez ama elmas uçuş düzeni alarak en azından daha rahat kesersin + internetteki videoları izleyebilirsin. Yeni Başlayanlar kısmına konu açarsan sana detaylı olarak taktik verirler.

3. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Keyifli Forumlar

4. arkadaşın dediği gibi elmas uçuş düzeni alırsan daha rahat kesersin aegeislede can kalkan basarsın konfide normal kasılma konfisi 1. konfi gemi full kalkan diroitler full lf3 2. konfidede istersen 5 kalkan full hız koy diroitlerede 5 lf3 full kalkan koy sana kalmış

5. 1. ci konfi irislerin yarısı lazer yarısı kalkan, gemi full kalkan. 2. ci konfi irisler lazer gemi kalkan. 1. ci konfiyle kesmeye başla, güvede beyaz veya en güçlü lazerini vur, protegitler çıkınca elmasa geç sab çekmeye başla. Kalkan bitince x2 ile devam et konfin boşalınca öbür konfiye geç çok daha rahat kesmeye başlarsın. Pet atman bile gerekmez bu yöntemle 1.5 dakikada kesebilirsin.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sab türü lazer ile kalkanını Bitirim ardından x3 ve varsa kamikazeyle birlikte saldırın.

İyi forumlar

7. Ancasin

Ancasin User

Benim aegisin senden tek farkı 10 diroit, lf4 sayımız aynı. Sabla kalkanını çek x2 ile de dp sini indir. Ben tamir yeteneklerimi ve kamikazeyi kullanarak kalple kesiyorum rahat rahat, elmas masrafına girme boşu boşuna. Kamikaze 3 yoksa elmasın kurtacağına pek inanmıyorum. Yapabilen varsa da helal olsun.