Cubikon Nasıl Kesilir

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 24 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ygafff

ygafff User

Sa arkadaşlar ben 31 lf3 15 bo2 8 iris 1 havoc aegisim.19 argeyim. seviyem 14,elmas,kalp ve güve uçuş düzenlerine sahibim. arkadaşlar ben grupsuz cubi kesebilirmiyim? kesebilirsemde nasıl bir konfi kullanmalı,hangi uçuş düzenlerini kullanmalıyım ? şimdiden teşekkürler :)

2. Bu ekipmanla tek başına kesemezsin. Full elit sıksan biliyorum. Grupsuz derken başkaları keserken sende sıkacaksan biri ağır diğeri hafif konfi yapman lazım.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Cubikonu kesmeniz için her iki tarafa da vuruş konfisi yapabilirsiniz.

Öncelikle Kalkanını çekip daha sonrada darbe puanını bitirebilirsiniz.

Şunu belirtmeliyim,Ekipmanlarınız ve Argeleriniz Cubikon kesmek için yeterli değil gibi gözüküyor.Yinede denemekte fayda var.

Bol miktarda Elit mermi harcarsınız,buda cubikondan alacağınız Uridiumun karşısında zarar gibi gözükür.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Haziran 2015
    •*Sehzade*• bunu beğendi.
  4. Necronator

Necronator User

aegis olsan kesersin

5. senberk99

senberk99 User

8havoç 8 iris 26 arge,irisler 8 er level , 2lf4 var ,kalp elmas güve var,,goliyim
    1.Konfi=Diroitler lf3i,eneratörler kalkan
    2.Konfi=Diroitler kalkan,jeneratörler hız
    Bu şekikde sadece promerium ile rahatça kesiyorum.Fakat taktik bilmelisiinz biraz.Yani ben 8 iris havoçsuz da kesiyodum seprom lazım oluyodu
    ---Kalp ile başlayıp canınız 200k nın altına düşünce konfi değiştirip+elmasa almalısınız
    ---X3 + sab kullanıyorm sar-02 atıyorum kalkan bitince eco
    ---2 tane 1.konfi gibi dizerseniz daha da rahat kesersiniz...

6. ygafff

ygafff User

peki arkadaşlar cubikon ekipmanı nedir ? benim ekipman yetersiz olduğundan tamamlayacağım ?

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Cubikon ekipmanı diye bir ekipman yoktur.

Silahlarınızın çoğu veya tamamı LF4 olmalı,geliştirmeleri tam olmalı.Argeniz en az 30 un üzerinde olmalı.Elit merminiz bol olmalı.

yukarıda belirttiğim gibi,Cubikonu tek kesmek pek karlı bir iş değildir.En güzeli 2-3 kişi seri bir şekilde kesilirse,hem daha az elit mermi harcanır hemde daha kısa sürer.
    • Darbe Puanı:1,600,000
    • Kalkan Puanı:1,200,000
    • Tecrübe Puanı:563,200
    • Şeref Puanı:4,865
    • Uridium Miktarı:1,024
    • Kredi Miktarı:1,638,400
    Keyifli Forumlar.

8. senberk99

senberk99 User

Cubikon konfisi mi demeye çalıştın o ne demek ekipman derken? Ben 2lf4 le kesiyorum

9. ygafff

ygafff User

ekipman derken geliştirmeler ne kadar olmalı,kaç lf4 olmalı vs..
    modum teşekkürler cubi kesimim için kesinlikle elit mermi harcanmalı ozaman _

10. senberk99

senberk99 User

Şu konfilerle elit mermi kesin harcanmalı(sab+x3 le kesmenizlazım tabi vip yoksa olmaz fazladan cubiye 3-4 kami atıyorum 300k hasar demek...

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Cubikona verilen hasarın miktarı önemli değil,önemli olan sizin geminizin sonuna kadar dayanabilmesidir.

Sonuç olarak cubıkon ve Uber türü yaratıklar grup halinde kesildiğinde karlı bir iş oluyor.

Keyifli Forumlar.

12. senberk99

senberk99 User

Ben kesebiliyorum ve arkadaşla yakın özelliklerdeyim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.