Cubikon sayısı arttırılmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfTR tarafından 19 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Cubikon Sayısı artırılsınmı - Veya Daha Erken çıksınmı

1. EVET Artırılsın

oy sayısı 3
    60,0%
  2. HAYIR Arttırılmasın

oy sayısı 1
    20,0%
  3. Evet Daha Erken çıksın

oy sayısı 3
    60,0%
  4. Hayır Erken çıkmasın sabit kalsın

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfTR

WolfTR User

Arkadaşlar benim düşünceme göre Şirketlerin X-6 maplarındaki cubikon sayısı biraz arttırılmalı diye düşünüyorum Neden diye soracak olursanız
    X-6 Haritalarında cubikon kesenler fazla oluyor bize cubikon kalmıyor yenisini Bekliyoruz Geç geliyor Vs.Vs

Herkez biliyorku 2 Aşağı Taraf sağ-sol 2 de yukarı taraf sağ-sol olmak üzere 4 cubikon bulunuyor bu sayı 4'ten 6'ya yükseltilmeli 2 tane cubikonuda Tam Aşağı-Yukarı bölümdeki Ortaya konulacak Resim eklemeye çok üşeniyorum :D oyüzden anlatım olarak geçiyorum

Şimdi şöle bir soru Gelebilir : ee iyide kardeşim bu Tek başına cubikon kesenler için resmen Bedava credi-Uridium Gibi bir şey neden fazlalaşsınki gene onlar yararlanacak

Eğer böle bir soru gelirse : Buda yeni bir cevap yani başka değişle bir başka öneri Cubikon Daha erken çıksın Mesela patladıktan sonra Atıyorum 5 Dakikada çıkıyorsa Yarı yarıya Düşerek 2,5 dakikada bir tekrar doğsun Böylece kimse ortada kalmaz diye düşünüyorum Cevaplarınız için Teşekkür ederim

ÇİFT ÖNERİYE GÖRE ANKETİ YAPTIM

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bence cubikon sayısı artmalı ama o zaman çılgın cubikon etkinliğinde harita felç olur bu yüzden x6 haritalarının boyutu 1.5 katına çıkarılmalı. +1

3. Bi yandan iyi olacak evet ama düşman şirket oyuncuları haritasınızı cubicon kesmek için işgale daha çok gelecektir Bide düşman gelince cubideki birine sıkınca cubide kasılan tüm gemi düşmana vurmamaya devam ettiğini sürece bi yere geleceğiniz yok

4. WolfTR

WolfTR User

Yani haritanın Felç olması oyuncu kazandırır bence oyuna daha zevkli hale getirilir çünkü artık 10 level phonixle düşman X-2 haritasına gitsen bir adam bulana kadar 1 saatin geçer o derece boş serverler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.