Öneri Cubikon Sesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve whitesea1903 tarafından 21 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizin düşüncelerinize göre buna ihtiyaç var mı?

1. Evet,İhtiyacımız Var

oy sayısı 5
    45,5%
  2. Hayır,İhtiyacımız Yok

oy sayısı 6
    54,5%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar.

Çoğumuz x-6 haritalarında cubikon gelmesini bekliyoruzdur.Bu bekleyiş içerisinde başka sekmelerde oyalanabiliyoruz.Bu sırada cubikon haritaya düşüyor ve bizde lazer sesi duyup oyuna bakıyoruz,başkaları saldırıyor.Her ne kadar geç kalıp onları göndersekte uridyum paylaşılıyor.

Benim fikrim cubikon beklerken çıktığı zaman ufak bir uyarı sesi çıkması.Eminim ki bu sesi darkorbit'e en güzel şekilde uyarlayıp ekleyecek bir ekibimiz var.Bu zor bir iş değil,sadece oyuncular açısından bir yenilik ve bilinçaltlarına yerleşicek bir ses olur.

Ben geç kalıp çok cubikon kaybettiğimi bilirim.Bu öneri gerçekten güzel bir öneri lütfen dikkate alınız.

2. anakin5555

anakin5555 User

gerek yok -1 kardes zaten radyasyon sesi geliyor oraya yakın bölgelerde

3. 8 yıldır sesler kapalı oynuyorum oyunu, eminim çoğu oyuncu sesler kapalı oynuyordur

4. Diğer oyuncuları niye gönderiyorsun kardeşim ayıp değil mi :D

5. Gerek yok çünkü lazer sesinden duyuyoruz zaten. Bırakta başkalarıda sıksın :D

6. Eksi şeref yemekten sıkıldım valla :D Yüzsüz gibi sıkıyolar

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.