Cubikon taktik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _P_Ө_ᄂ_Λ_Ƭ_ tarafından 31 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle Selamın Aleyküm beyler gemi aegis full lf3 2 lf4 8 iris 2 tanesi 2.seviye kalkanlar ful elit durumu pek iyi değil hatta hiç yok denebilir :) halka burgu güve elmas kalp uçuş düzenleri var gemide vipde var pet kamikaze 3 falan var cubiyi kesemiyorum bi yardımcı olursanız sevinirim

SLaYeR2oo bunu beğendi.
  2. SLaYeR2oo

SLaYeR2oo User

kardeş kalple gir ilk x4 at protegitler vurmaya bşalayınca kalkan çek kalkanı bitince dp azalmış olur senin burgu geçicek kadar kalkanın düştümü geç iyi ayarla onu sonra dp azalmaya başladimi yapiştir şamandirayi sıkışırsan elmas+2. konfi geçersin ben 7 irisken kesebiliyordum cubiyi bu şekilde
    ve kamikazem falan yoktu

eğerki çok az atıyorsan kalp'le başlamak yerine x oluşumu ile başla sonradan burguya geç

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ağustos 2016
  3. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Tek başınıza cubikon kesmek istiyorsanız lazerlerinizi ve roketlerinizi Seprom beslemesiyle birlik de güçlendirip ve Elit cephane kullanarak kesebilirsiniz.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. teşekkür ederim cevapladığınız için dediklerinizi deniycem birazdan konu kilitlenebilir.

5. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.