Cubikon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Be0wuLF- tarafından 8 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -Be0wuLF-

-Be0wuLF- User

Merhaba arkadaşlar.Ageıs 25 lf4 ve iki konfi ağır olduğu halde sab ve x3 cubikonu zor kesiyorum darbesi az kaldığında beyazladığım hatta x6 attığım halde patladığımda oluyor sizce nerde hata var ? Veya şöyle soruiyim bir taktiği varmı cubikon kesmenin ?

Flood olucak ama barikat uçuş düzenim var ama standar olanı kullanıyorum barikatta dp çok kolay iniyor iyice zorlaşıyor ?

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Dp niz yarıya indiğinde gemi özelliklerini teker teker kullanmayı deneyiniz.

İyi Forumlar

3. -Be0wuLF-

-Be0wuLF- User

Barikat uçuş düzenindeykenmi dp yarılandğında kullanmamı söylüyorsunuz yoksa standarttamı veya kolaylaştırıcak başka bir uçuş düzei varmı elmak %100 işe yarıyor diye duymuştum

2. Ageıs hangi tasarımı daha çok işime yarar iki tasarımıda mevcut ageıs elite kullanıyorum

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Elite tasarımı kullanmanız sizin için daha iyi olacak ayrıca standart uçuş düzeni ile keserseniz daha iyi olur.

İyi Forumlar

5. senberk99

senberk99 User

nasil kesemezsin kardesim yaa ben 30lf3 1 lf4 ile goliyle tek basima 2 ucus duzeni sepromlu sab+kamikaze+x3-x4 kesiyorum tabi bide elit roket plt(kalple basliyip elmasa donuyorum)

Son düzenlenen: 8 Haziran 2015
  6. ygafff

ygafff User

Elmas Uçuş düzeni tavsiye ederim kardeşim :)

7. sarı taş veya seprom ageis çift taraf agır kamikaze
    ageis kalkan biten kadar kalkan bas kalkan bitince 2 konfi geç sab çekçegin için kalkan çabuk bitmez yartıga x2 sık sonra darben 50 k kalınca 20binlik can bas onun sure bitince diger dp bas kalkan basmayı unutma 2 konfi+sab +x2 yetenekleri yerinde kulan += 1.024 uri (yarasa veya bariyer dal dp azalınca yetenk beklerken elmas geç

8. Bariyer kalkan emilimini azalttığı için geminin DP'si daha çabuk azalır haliyle patlamaya meyilli hale gelir, Cubikon keserken Kalp düzeni varsa onunla başlamalı (hiç biri yoksa Standart düzen) ve sab + (sar-01) ile kalkanı bitirdikten sonra, x3 + (eco-10) ile kalkansız cubikon'u rahatlıkla Bariyer ile kesebilirsin.
    Aegis yeteneklerini rastgele basmamaya özen göster, Cubi'nin kalkanı bittikten sonra kalp düzeninden(ve ya standart düzenden) bariyere geçtiğinde 2 dp yeteneğininde duruyor olması lazım, erken kullanma. :)

9. -Be0wuLF-

-Be0wuLF- User

Arkadaşlar teşekkür ederim cevaplar için son sorum elmas uçuş düzeni de aldım şuraya kadar şunlabaşla sonrasınaşunladevam et diye bi cevap daha yazabilirmisiniz. Örneğin cubikonun kalkanı bitene kadar xxx ile bittikten sonra xxx ile veya kalkanın bitene kadar xxx ile darben yarılandığındaşuna geç gibi

10. *GÜLLÜ*

*GÜLLÜ* User

kalp varsa kalple başla yoksa barikatla başla can azalınca(227.500) elmasla devam et(aegis oldugun için dp sorun olmaz)

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bu tür taktikleri kendinizin bulması lazım.

Fakat ilk etapta Cubıkonun kalkanını çekerseniz ve yengeç düzeninde vurursanız,kalkan bittikten sonrada yarasa uçuş düzneniniz varsa onunla bitirebilirsiniz.

Yada direkt olarak güve uçuş düzeni ile bitirebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.