cubikon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖKKEŞİMM tarafından 28 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben bu cubikona x3 dalıyorum 55 60 k vuruyorum kalkanı bittikten sonra iki adam geliyo adamlar 4 5 k vuruyo sadece ve ben 376 uri alıyorum sadece bu ne iş ya kalkanı tek indiriyorum dpde onlardan en az 10 kat vuruyorum ama 1000 uriden sadece 376 uri alıyorum neye göre veriliyo bu uri cubide illa benden başka sıkanları kesmem mi lazım

2. rütbeleri yüksek olabilir, o da etki ediyor.

3. benim rütbe kurmay bin başı adamlar en fazla bin başı falandır yani rütbede benden yanaydı

4. Merhaba,

Önemli olan rakiplerinizin seviyesi ve cubiye ne kadar vurduğu,(Cubinin darbesine vurduklarınız uriudumunuzu belirlemede daha etkili diye biliyorum) bunlar istatistiksel hesaplamalar ile oyunculara uri olarak dağıtılıyor.
    Tabii ki en iyisi tek başınıza kesmek ama bazı serverlerin yoğunluğu nedeni ile bu mümkün olmayabiliyor.
    Serverlerin yoğunluğunun az olduğu saatler daha verimli olacaktır.
    Ayrıca sadece pet kamikaze3 atarak protegitlerden iyi miktarda uriudum kazanabilirsiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.