Cubikon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yildizci tarafından 21 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yildizci

yildizci User

merhaba

az önce x6 haritasında cubikon keserken canım azaldı ve cyborg un tekiliik özelliğini atarak cubiden uzaklaştım tekillik bitmeden tekrar cubiye döndüğümde canının tamamen tamir olduğunu gördüm. normalda canı çok az kaldı tekillikle cubinin patlaması lazımdı. ben yanından uzaklaştım diye mi canını doldurdu? benden başka herhangi bir oyuncu yoktu ve kimse sıkmıyordu canı çok azdı. tekillik 360.000 hasar verdiği için patlaması gerekirken. patlamadı bende canı azdır x4 sıkarım patlar diye bi yaklaştım canı full.

daha önce böyle birşey yaşadınız mı _?
    sebebi nedir ? bilen var mı ?

teşekkürler.

2. Cubikon'da böyle bir sorun mevcut sadece gemi hasarında canı yenilenmiyor diğer durumlarda canı yenileniyor. Mesela aynı şey pet için de geçerli sadece petinizi vurdurduğunuzda gemi sıkmazsa Cubikon can doldurur.

3. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Üyemizin belirttiği şekilde cubikon tasarlanmıştır. Geminizin bire bir isabeti olmadığı an canını yenilemektedir.

İyi forumlar

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. yildizci

yildizci User

teşekkürler kilitleyebilirsiniz.

5. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere kilitlenmiştir.
    Rica ederiz :)

İyi forumlar

Konu Durumu: