Cubimi Daha Fazla Rütbe Verir Mordon saimonmu ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 11 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben cubide 100 uri civarlarında alıyorum ve öbür gelenleride hesaplıyabiliyorsunuzdur ama x3 te lenov la mordonu samimonu hızlı kesiyorum 3 k vuruyorum rütbe olarak hangisi daha iyi kasılır
    rütbe kısmına geldiğimde saimonun cubiden 15 kat fazla puan veriyor bu neden saimon 3 saniyede ölüyor

2. Merhaba ,

Puan olarak bakarsak Cubikon daha iyidir.

Fakat seri şekilde Saimon ve Mordon imha ederseniz daha yararlı olabilir. :)

İyi forumlar.

3. gm sibelon 2 tane kesersek cubinin 1 tane tam kesilmesimi demek :)

4. matkap34

matkap34 User

evet lakin bu işin şeref kısmıda var en seri kasılma yolu her şekilde en yararlısı cubidir

5. kasılma deil rütbe için diyorum şeref için de deil

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

sereftir rutbeyi saglayan.tp siralama ve lvl icin .seref tasarimi giyin hatta argelerde de seref basili olmali.

7. matkap34

matkap34 User

error +42

8. ama burda puanlar niye böyle 2 saimon 1 cubiye eşit

9. Yaratıklardan rütbe alabilmen için sana kırmızı olması gerekmekte yani yaratıklara ilk sıkman gerekmekte Cubide böle birşey pek mümkün olmadığından ve rütbe kasmak istiyorsan saimon mordon önerebilirim ama böle gemini fulleyemezsin Kristallin kristallon x7 haritasında kasarsan hem ordada rütbe kasabilirsin Hem iyi kredi hemde uri kasarsın Tecrübe ve şerefide unutmayalım

10. matkap34

matkap34 User

oynadığım serverda oyun 2cisi albay sebebi şerefinin olmaması puanlar şöyle birde cubi sana kırmızı yanarsa cubiden cubiyi kesme rütbe puanını alırsın 10 canavar puanı bölü2 olur yani 5 10 saimon kesersen 1 cubinin sende kalmış olması kadar rütbe alırsın lakin bir cubiden asgari 600-700 şeref alacaksin şeref /100 dür 700 şeref 7 rütbe puanı demek

11. çok saolun yorumlar için

12. Merhaba ;

Konuya gerekli cevaplar verildiği üzere kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.