cübikon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •●•ДŦД•●• tarafından 6 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cubi kesiyordum bi aegis geldi yanıma beraber kestil ilk ben sıkmıstım neyse ben sab x2 sıktım yani 13-18k vurarak çocuk 6k vuruyodu ve sonradan geldi ama bana sadece 450uri geldi o zaman adama 600 uri mi gitti nasıl oluyor açıklar mısınız?

2. Mr.User

Mr.User User

2 secenek olabilir.

1- sizdene vel birisi cubıyı kesmeye calışmış ve ordan uzaklaşmıtır. harıtadan cıkmadıgı surece ordan gelcek urileri alır.

yanı sen 450 arkadaş 250 o kişi 300 uri almış olabilir...

2- secenek ama zayıf olan, Elit roket (3030) ve %50 fazla vurmasını saglayan iris dizilimini kullanmıştır. Bu şekildede fazladan uri alınıyor...

3. Merhaba,

Arkadaşımızında belirttiği üzere cubikona daha önceden baya hasar verip haritadan çıkmamış birisi vardır ve uriudumlardan o da nasibini almıştır.

İyi Forumlar

4. bir goliaht geldi iki üç kez vurdu gitti başka da vuran olmadı çünkü ben tek kesmek iiçin gitmiştim cubinin canı fulldu o aegis de kalp düzeninde vurdu

5. Merhaba,

Cubinin canı full olsa bile sizden 3 dakika önce biri böyle canını indirip pet atıp protegit kesip vb. ondan sonra çekilmiş veya kesememiş olabilir.Bu durumda bir süre sonra cubinin canı dolar fakat önceden cubiye baya hasar veren o kişi haritada ise siz o cubiyi full haliyle kesip kesmemeniz farkında olmaksızın uriudum o oyuncuya da paylaştırılır.

İyi Forumlar

6. öyle diyelim öyle olsun modum kilitlenebilir :)

7. Merhaba,

Aynı durum benim başıma çok geldi canı full olan cubikonu kesip 520 uriudum aldığımı bile biliyorum hem de tek başıma kestiğim halde hiçkimse sıkmadığı halde :)

Konu oyuncu isteği üzerine kilitlendi.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.