Çürüyen bir oyundan geriye kalanlar.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DRONES tarafından 16 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DRONES

DRONES User

Oyunda büyük bir kan kaybı var. Önceden forum ve oyunda daha düzeyli bir sohbet ve oyun ortamı vardı en azından moderatörler biraz daha resmi takılırdı Şuan görünen o ki bigpointin kumbarası haline gelmiş ekip daraltılmış kalite düşürülmüş oyunda ki güncellemeler devrim niteliği taşımamakta sayborg hammerclaw mimesis çöp gemiler estetikten uzak çakma dizaynlar. server birleştirme çabalarıda sonuçsuz kalacak isterseniz sanal gerçekliğe geçin(teknik alt yapı ve personel kaynak sıkıntılarından söz etmiyorum bile bu kadar kalitesiz bir oyun anlayışı içerisinde mümkün değil) botlar buglar oyunun suyunu çıkarmakta bile bile göz yumulmakta( 7yıldır aynı firma bot satmakta) adam kayırmadan bahsetmiyorum bile bu yazımdan sonra sayın 730 gün sonra dark orbit tarihe karışacak şuan ki oyuncu sayısının 10 da 1 ini bile bulamayacaksınız girenlerde ne olmuş ne bitmiş diye girecekler. Bu oyun anlayışı bu niteliksiz personel pvp serverlara ve başka oyunlara yönlendiriyor. pvp server oyuncuları dark orbit gerçek sunucularından daha kalabalık. Yapılan etkinlikler bile çok verimsiz geçiyor. Tek darbe alarak full geminizle kaçamıyorsunuz önceden bigboy bile savaşırdı çöp gemi oldular şimdi kim kullanıyor. Nostromo elçiye ne oldu ? Yada pusata ? Bazen tadında bırakmak lazım bir yenilik yapılıyor o kadar uçlarda oluyor ki insanlar hemen ona yöneliyor bir dönem spectrumdu pusat sayborg şimdide hammerclaw mı ? kendinize çeki düzen verseniz iyi olur kalan oyuncuları da egonuzla iş bilmezliğinizle kaçırmayın.

-BURNINGLOVE-1, Captivity ve Cillos™ bunu beğendi.
  2. Darion26

Darion26 User

Üsluplarına bir şey diyemem, ama 2018 diyeyim fazlasına gerek yok.:)

Cillos™ ve DRONES bunu beğendi.
  3. Captivity

Captivity User

Hocam durup durup ne oluyor ben harbiden anlamıyorum forumda kaç yıldır insanların kafasına esiyor bir anda buna benzer bir şey yazıp oyunu bırakıyorlar sonra tekrar başlıyorlar (yanlış anlaşılmasın bende yaptım) ama bu oyun böyle yani değiştirebileceğimiz bir şey yok kocaman bir on yıl geçti. Bu süre,bir canlının neslinin tükenmesinden tutun bir insanın siyasal görüşünün bile değişebileceği bir süre ama koskoca on yılda darkorbitte bir değişim yoksa bu forumda yazdığımız şeyler suyun üzerine yazılan harflerden farksız demektir

DRONES bunu beğendi.
  4. DRONES

DRONES User

Küçük bir taşı itersiniz ve daha büyük bir taşı devirebilirsiniz.

5. Cillos™

Cillos™ User

Aynen katılıyorum. Eskiden haritaya çıktığımızda yeni başlayanından full oyuncusuna kadar her gemiyi görürdük, açık artırmadan alınan veganın bile müthiş bir şekli vardı.
    Şimdi tasarımlar da gemi sayılmaya başladı zaten açık artırmada goliyi alan bile yok her saat kaç tane goli teklif verilmeden gidiyor. Hesabı açtığında gelen krediden 10ksını verenin golisi oluyor. Ama bu goliyi alması da ona hiçbir şey kazandırmıyor bir tane cyborg gelip 250k çakıp tek atıyor. Velhasıl kelam oyun iyice b*ka sardı bigpointte bunun farkında sürekli bir gemiyi aşırı derecede ön plana çıkartıp oyuncuları o gemiye yönlendirip kasadaki parayı çoğaltıyorlar. Şu anda cyborg popüler güncellemeden sonra herkes hammera dönecek. Ondan önce tartarus vardı ondan da önce pusat vardı. Bu döngü böyle devam edecek ta ki bigpointin bu döngüden kasasına attığı para server masraflarını karşılayamayacak derecede azalıncaya kadar.

-BURNINGLOVE-1 ve DRONES bunu beğendi.
  6. keşke şu oyun batsada aza kanaat göstermeyi öğrenseler eski oyunumuzu bize geri getirseler. şimdi biri ordan çıkacak darkorbit gelişmek zorunda diye.

Darion26 ve Cillos™ bunu beğendi.
  7. Prophecy

Prophecy User

Bir 100 yıl bekleyelim oyun ve forum düzelir şuanki bizler ölüp yeni bir jenerasyon oyuna başlayınca

DRONES bunu beğendi.
  8. anakin5555

anakin5555 User

Bu kadar laf soyleyeceginize oyunu birakin bitsin ???

Darky bunu beğendi.
  9. suan birlesme olayi var oda olsa fark etmeyecek cunku neden oyunda hile cok lira vip indriim katlayici satacagiz diye merkez oyuna dokunmuyor ama bilmiyorki parali oyuncu kayip ediyor

oyuna baya girmiyordum cumartesi kapi yapayim dedim 6 tane kuper kapisi acdim ve yaptim inanin 3 aydir ne oynuyor ne kapi yapiyorum neyse olaya gelecem ilk kuper acdim kapiya atladim inanin baglati gitti yeniden baglan dedi bagladim 7 tane kuper uri vermedi neden cunku oyuna mudahale ediliyor ben suan 10 tane kuper yapsan alamam 215 bin uri adam ayar cekdi bu olay bir cok kisinin basina gelmeye basladi sans felan degil o yuzden oyuna bu hale geldi

tr1 girin bakin 1,7 2,7 3,7 4,1 4,2 4,3 botcu oldu bunlar dan indirim vip satiyor adamlar yaratik kesdire kesdire siralamaya girdi :D
    daha burda sabir diyorlar oyuna bitiren bunlardir birlesme olsada degisen birsey olmayacak

DRONES bunu beğendi.
  10. Darion26

Darion26 User

Belki birleşmede değil ama yakındır sonları merak etme. Bir süre ara vermeni öneririm.
    GG sistemi eski bir yazılım olduğu için sorunlar çıkartabilir, belki de bugculara bir önlem olarak pazar günü sadece 50 kapıda uri çıkıyordur belki.:)

DRONES bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.