Cyborg Alınmalı mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Yescoop tarafından 26 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Cyborg

1. Kesinlikle Alınmalı.

100,0%
  2. Başka gemi çıkarsa diye bekletilmeli.

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yescoop

Yescoop User

Arkadaşlar Cyborg gemisi için oil tamamladım çok az bir parçam eksik. Parçaları kısa zamanda temin edeceğim ancak şunlar kafamı kurcaladı. Sizce Cyborg almalı mıyım ? gemiye eş değer özellikte yeni gemiler gelir mi ? Yoksa parçalarımı yeni gemi gelirse diye kenerda tutup Hecate ile kasılmaya devam mı edeyim ? çok kararsız kaldım sebebini yazıp yardımcı olursanız sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

2. eksik gemilerin ve oyundaki oyuncu profiline göre birşey yazmak daha doğu olur?
    nasıl bir oyuncusun ve hangi gemilerin eksik bunlarıda belirt lütfen. iyi oyunlar...
    *cyborg oyunun en güçlü hasar gemisi kesinlikle envanterde bulunmalı bence.

3. oyun stiline göre değişir , defansif ve pve ağırlıklı oynuyorsan hammerclaw da iyi ve dayanıklı bir gemi , ama hasar çıkartıyım diyorsan sayborg u al derim . 16 lazer ve %10 pasif hasarı olan bir gemiden daha güçlü bir gemi çıkartacaklarını düşünmüyorum , olabilecek en kötü şey sayborg u gelecek yamalarda güçsüzleştirmeleri olur ama bununda olacağını sanmıyorum .

4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Öncelikle konuyu daha uygun yere taşıyorum.
    Cyborg gemisi almanızı tavsiye ederim pişman olmazsınız :)

İyi forumlar

5. Viraaa

Viraaa User

şu anda oyunun en iyi gemisini almalimiyim diye soruyorsun oylemi.alma kardesim.sen hecate ile devam et.

6. Yescoop

Yescoop User

Fikirleriniz doğrultusunda Cyborg almaya karar verdim teşekkür ederim cevaplarınız için konu kilitlenebilir.

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize :)

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.