Cyborg alınmalı mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SELOCAN tarafından 21 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. SELOCAN

SELOCAN User

Merhaba arkadaşlar cyborg için oil tamam fakat diğer parçalar eksik o parçaları uri ilemi alayım ki bu seçeneği pek istemiyorum yada zeta dan gelen kutularımı açayım bu arada apis zeus var lf4 var sadece bu parçalar için kutu açmam lazım yada boşver cyborg u çünkü kutu lar pro lazerler içinde lazım kararsız kaldım.

2. MrWho

MrWho User

Hiç parça yoksa kutu aç, hibrit için Uri verebilirsin değer cyborg için

3. Aliens

Aliens User

Tavsiyem o parçalar ile BO3 yapmanız yönünde olacak. Solace halihazırda modülleriyle Cyborg dahil bir çok gemiden üstün. Ama Prometheus lazeriniz yoksa Cyborg ve BO3 kalkanınız olsa bile hiç bir şey yapamazsınız. Önceliğiniz Prometheus, sonrasında BO3 ve en son Cyborg olmalıdır.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  4. SELOCAN

SELOCAN User

solace için labirent modülleri hız ve pvp hasar var şu an sadece ama ben pve oynuyorum daha çok onun için bence vuruş daha önemli şu an 12 pro lazer var ayrıca 120 kutu olursa 2 pro daha yapabilirim o zaman yarın uri ie zeta açayım mı sizce şu an 21 parça var kaç uri gider acaba neyse ordan gelen 100 kutu ya 20 daha alıp 2 promu yapayım sizce teşekkürler.

5. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Yerinizde olsam Cyborg almam Aliens adlı kullanıcınında dediği gibi solace gemisi modülleriyle beraber bir çok gemiden üstün durumda şuanda yeşil ganimetleri saklayın Prometheus lazeri almak için kullanın en mantıklısı bu olacaktır.
    Zeta açmanız daha mantıklı olacaktır biliyorum havoclarınız full fakat oradan gelecek günlük dosyası ve diğer materyaller ileride işinize yarayabilir. Uridium ile kutu almak pek mantıklı değil açıkcası.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  6. Apis, zeus olmasa, lf4 eksik olsa yeşil kutu açarak tamamlayın derdim ama sizin durumunuzda eksik donanımları uriyle tamamlayın derim. Çünkü aynı miktarda uriyle aldığınız yeşil kutu bütün donanımları vermeyebilir ama uriyle alırsanız eksikliğinizi tamamen gidermiş olursunuz.