Cyborg almalı mıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Last_Repent tarafından 1 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba, Cyborg sonraki chromin etkinliğiyle birlikte 80k chromine birleştire gelecekmiş. Yalnız almak için uğraşsam mı uğraşmasam mı arada kaldım. NPC keserken Solace gemisini kullanıyorum, PVP'de de tyrannos centurion kullanıyorum. Şimdi düşününce Cyborg pvp'de centuriondan daha iyi değil, pve'de de solace işimi görüyor yeterince. Bu yüzden arada kaldım, sizce Cyborg'u almak için uğraşmalı mıyım, diğer gemilerimden daha üstün bir özelliği var mı?

2. Al kardesim.Cyborga da modul gelecektir o zaman gemiyi alsaydm dersin.kastigin oille birlestirden gemi almak yerine ki oil zor kasiliyor, lazerleri guclendirirken kullanirsin vs vs.sahsi fikrim

Son düzenlenen: 1 Ekim 2020
    _-Thanatos-_ bunu beğendi.
  3. Ben cyborg kullanıyorum hiç modül olmadığı halde diğer gemilerle güçleri eşit neredeyse.

Cyborg modül geldiğinde düşünemiyorum :D

@Thê`Blàĉk güzel belirtmiş.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ekim 2020
  4. bencede bu fırsat kaçırılmamalı almaya değer en güzel yol tabiki kapılardan çıkara bilmek ama buda fena değil bencede alınabilir.dere aktığı yerden birdaha akar birgün en güçlü gemi yine cyborg olacaktır.

5. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Ben de tıpkı @Thê`Blàĉk üyemiz gibi düşünenlerdenim. O modül en sonunda gelecekk!! :D

Tek önerim, I-OIL'leriniz çok değerli olduğundan geliştirmeler bitene kadar I-OIL'lerinizi yalnızca geliştirmede kullanmanız. :)

İyi forumlar dilerim.

6. Tamamdır, bütün cevaplar için teşekkür ederim :) Son olarak madem Cyborg alacağız, 80k chromini en acısız şekilde nasıl kasabilirim ona da tavsiye verebilir misiniz :D Katlayıcı + kutu argesiyle 8-10 tane Zeta dönmem yeterli olur mu?

7. Zetada ilk devourer yaratığındaki infernalları keserek 4 kez ölürsen bi zetada 8280 chromin alırsın katlayıcılı.

8. Richie

Richie User

7 - 8 zetada katlayıcı + kutu protokolleri + ekstra 1 zeta can hakkı alıp toplamda 1 zetadan en az 11.000 kasılıyor test edildi.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.