cyborg birleştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CüneytVatansever tarafından 8 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]
    Merhaba, 25.gün pre ile birlikte alıcağım 150 i-oil sayesinde 450ye tamamlamış olucam ama bu 3 parçada çok eksiğim var.Sizce kaç ganimet anahtarı harcamam gerekir yada parçaları bulmak için daha iyi bir yol var mı?

2. uninstable

uninstable User

Sürekli zeta dön çünkü en verimli kapı gelen anahtarları da zeus yada lf4 gününde aç en kolayı bu olur sanırım yada ben sürekli yaratık keserim dersen de scrap vs toplayıp alırsın.

CüneytVatansever bunu beğendi.
  3. En hızlı yolu bence pazar günleri zeta yapıp korsan kutularını açıp bu malzemeleri almak . Zaten H-HP ve H-MT kutudan birlikte çıkıyor . H-NCO yu ise diğerlerinden önce bitirirsin diye düşünüyorum , diğer malzemelere göre daha sık çıkıyor diye tahmin ediyorum .

Geriye sadece bir kaç eksik malzeme kalacak olursa uridium biriktirip o şekilde direk satın almak mantıklı olabilir , ama önceliğin zetadan kazanacağın ganimet anahtarları olmalı .

4. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Ortalama bir sayı veremem bu sizin şansınıza bağlı olabilir.Diğer üyelerimizinde dediği gibi pazar günleri iki kat kapı ödülünde zeta dönüp gelen anahtarlarıyla kutu açmak oldukça mantıklı bir fikir.

İyi Forumlar.

.Paradoks. ve CüneytVatansever bunu beğendi.
  5. xxkubixx

xxkubixx User

h-hp biraz sıkıntı.400 anahtarda falan belki tamamlayabilirsin.
    zeta yap çıkan anahtarlarla kutu aç derim yoksa çok pahalıya gelir.
    hem zeus apis yoksa zeus gününde açarsın zeus parçasıda çıkar baya.

6. Tavsiyeleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim.Apis zeus lf4 full, zaten pro lazerler için pala toplayıp zeta yapıyodum anlaşılan lazerler bir süre daha bekliyecek :) Konu kilitlenebilir, zetaya devam.

İyi forumlar.

7. RobinKudin

RobinKudin User

bende sayborg var daha daha 8 irisim full kararsız paket aldım keşke sen de alsaydın sayborg zor bir gemi

8. 700 den fazla anahtar açtım daha H-HP den 8 tane eksiğim var

9. H-HP zor çıkan bir şey. Birleştirden de elde etmeyi deneyebilirsin.

10. kerimerim

kerimerim User

15 zetada 15 takım h-hp ve h-hmt çıkarttım ortalama 50 kutuda 1, şansın iyiyse 2 tane çıkar. Bide zeus günü daha çok parça çıkabiliyor. Kalan 5 parçayı da uri ile aldım.

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu süreçte size bol şans diliyorum.

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.