Bug / Oyun hatasi Cyborg Bug

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (_тяαкуαℓı_) tarafından 14 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Karbonit tasarımı yeni gelen denge yaması ile birlikte lava gibi gözükmekte. Lava tasarımıda karbonit olarak gözükmekte. Ancak bu değişiklik sadece pilot profilinde ve hangarda gözükmektedir oyunda ne taktıysan o gözükür. Gerekli bilgiyi yetkililere ulaştırır mısınız

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  2. Sakin ol sadece görüntü hatası bu kadar büyütecek ve BUG diyecek kadar kötü birşey yok :) oyunda karbonit tasarımı olduktan sonra senin karbonit tasarımı oldugunu bildikten sonra profilinde Lava Cyborg gözükmüş gözükmemiş ne farkeder ;)

3. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bu hatayı bildirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra yetkililere bildirim yapılacaktır.

İyi Forumlar.

(_тяαкуαℓı_) bunu beğendi.
  4. Sende sakin ol dostum hata hatadır yoksa ben memnunum lava yı daha çok beğeniyorum :)

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.