cyborg düşme ihtimali

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve __ERDEMLİ__ tarafından 13 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Anadolu

Anadolu User

Nerede açtınız hocam abdestli de adamım 100 tl para verdim yazık değil mi bana :)

2. Ciguli

Ciguli User

Eşimle beraber oynuyoruz, ben uridium yeşil anahtar biriktirdim. O scrap kasıp apoc biriktirdi 15 tane. Ben etkinlik ödüllerinden aldığım scrapla açtım 3-8 de rastgele bir kutu sab felan versin diye bi baktım zeus yazdı. Tabi gece sahur hazırlamadı alacağız artık gönlünü :) Şaka bir yana şans işi bence eşim yaklaşık 25 kutu açtı ben ilk kez açtım apoc

3. Anadolu

Anadolu User

Aahah hocam çok iyi vallahi Allah bereket versin.

Ciguli bunu beğendi.
  4. helal olsun hocam nasıl düşüyor öyle maşalah çoook uzun denemeler sonucu mu odu yoksa takır takır düştü mü

5. Düşme aralıklarında çok zaman yok. Hammerclaw dştü 4 kapı sonra cyborg 2 kapı sonra nimesis :D

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konu tarafımca konuşmacı köşesine taşınmıştır, konu sahibi talep edene kadar konu açık kalacaktır.

İyi Forumlar