cyborg gemi modülleri

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve PENTAGRAMMATON_666 tarafından 12 Kasım 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. cyborg gemisi için hangi modülleri kullanabiliriz. hanigisinin gemiye faydası var

2. Cyborg için henüz aktif bir modül yok yada modül etkinliği gelmedi..Fakat kararsız modüllerde cyborg gemisine modül düşürme şansın var...

Genel olarak bir istatistik yaptım en zor modül atan gemiler..

Cyborg, sentinel, solace

Eğer cyborga bir modül düşürürsen ve seni tatmin etmezse modülü bozma ve stabilize yaparak şansını dene denerim çünkü cyborga kolay modül düşmüyor..

3. cyborg için xt10 modullerinden %12 dp yeşil modul ve %15 kalkan mavi modulum var ama kırmızı ve sarı çok zor..sentinel için 17 kalkan ve %7 dp modulum var...solaca içnde %11 sarı hız modulu,%17 kırmızı lazer hasarı %15 dp modullerim var...ama dontforgetme arkadaşımızın dediği gibi gerçekten çok zor çıkartmak.bunlarda modullerin ilk çıktığı günden beri olan birikimlerimden geldi.yani yaklaşık iki yıl..

4. rodinya41

rodinya41 User

bana bu çıkmıştı kullanmıyorum ama sayborgu :)

Dontforgetme bunu beğendi.
  5. Bende de cybprg için %15(genel hasar) %10tp(Kırmızı)

%15 Lazer isabet şansı(Sari)

%15 kalkan ve %12 şeref(Mavi tx10)

Birde %3 Dp modüllü var aslında cyborgun 16 lazer slotu +%10 lazer hasarı bonusu özelliğini ekleyince çok iyi bir hasar değeri çıkıyor ama ne yazikki ne olursa olsun kalkan delme hız modülü olmadığı için oynanmıyor

6. KomediaN

KomediaN User

en sevdiğim gemi cyborg ama doğru dürüst modülü yok modülde gelmedi gemiye heba olup gidiyor.Gayet güçlü bir gemi aslında

7. Kesinlikle ben de çok üzülüyorum umarım cyborg plus gelir

kaptan34 bunu beğendi.
  8. KomediaN

KomediaN User

inşallah bende şuan onu bekliyorum.

9. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Gemiye yönelik kullanabileceğiniz modüller tamamen şahsi bir durum olarak düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda gemi hakkında (bazı gemiler de dahil) önemli gelişmeler olacak gibi duruyor. Bu süreçte (cyborg gemisi için düşünüyorsanız) modül önerisinden daha çok takipçi ve diametrion hammeddesini kasmanızı öneririm.

İyi Forumlar.

markhumor.q ve Dontforgetme bunu beğendi.
  10. Seni senden daha iyi tanıyorum artık, mesaj alınmıştıııııııııır. :D

11. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

şşş çaktırmayın gene şikayet edenler olmuş aaa :D

markhumor.q bunu beğendi.