Cyborg gemisine Modül gelmeli mi?

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve ™ØŁÜMÜN½HΛβΣя©İ$İ™ tarafından 2 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Cyborg gemisine Modül gelmeli mi ?

1. +%2 hız, -%10 kalkan, +%10 bekleme süresinde azalma (Sarı)

16,3%
  2. +%15 kalkan, -%5 dp, -%5 lazer hasarı (Mavi)

3,8%
  3. +%10 roket isabet şansı ve hasarı, +%5 kaçınma (kırmızı)

8,8%
  4. +%10 dp, -%7 lazer hasarı (Yeşil)

1,3%
  5. Hayır, cyborg gemisine modül gelmemeli.

32,5%
  6. Evet gelmeli, ama bunlardan biri değil de benim yorumlarda yazacaklarımdan biri.

37,5%
  1. Cyborg gemisine Modül gelmeli mi ? Gelmeli ise neler gelmeli, ne gelirse dengeleri değiştirebilir ? Konuyu daha çok bir tartışma ortamı yaratıp herkesin fikrini paylaşmasını sağlamak adına açıyorum, buyurun tartışalım.

NOT: Cyborg gemisi +%2 hız artışı ile 566 hıza ulaşabiliyor. Ayrıca +%10 dp artışı ile full spartan avcı ile 748.000 dp ye ulaşabiliyor.

Son düzenlenen: 2 Ekim 2020
  2. ateistkeci

ateistkeci User

Modüllerin oyuna gelişi zaten diğer gemiler ile Cyborg'u eşitlemek çünkü gemi modülü olmadan bile bayağı güçlü 16 lazer ve jeneratör slotu ve %10 hasar bonusu ayrıca yeteneği bayağı güçlü oluyor şu an modül getirilirse Cyborg yine çoğu geminin üstüne çıkacaktır bence

3. bence gelmemelidir zaten baya güclü bir gemidir

4. sayborga hasar modülü getirilmemeli hız ve kalkan modülü getirilebilir

5. bence yüzde 5 lazer ve roket isabeti yüzde 5 yada 10 kaçınma gelebilir

6. Dediğinde haklısın, modüllerin amacı oyundaki dengeleri düzenlemek ve gemi çeşitliliğini arttırmaktı ama gelen modüllerle beraber birçok gemi hız konusunda diğerlerine üstünlük sağlar oldu ki bu da bence bir geminin sahip olması gereken en önemli özellik, bu bağlamda cyborg gemisinin en azından solace i yakalayabilecek kadar hızı hak eden bir gemi olduğunu düşünüyorum.

7. Bluegırl

Bluegırl User

yüzde 10 npc hasarı kırmızı , yüzde 8 dp yeşil , yüzde 5 delici yüzde 2 hız modülü sarı veya yüzde 10 kalkan yüzde 5 kaçınma mavi diğer leri fazla abartı olur bence .

8. Esenlikler.

Direkt kalkanı, hasarı, hızı artıran modüller gelmesine pek sıcak bakmıyorum. Ama kalkan delme, lazer ve roket isabeti arttırma, kaçınma gibi ekstra özellikler getiren modüller gelebilir.

9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuzu bölüm kurallarına uygun bir şekilde açtığınız için teşekkür ederim. Konunuz indeks bölümüne eklenmiştir.

İyi Forumlar.

10. Yorumlarınız için teşekkür ederim, bu arada anketteki son şıkkı 7 kişi işaretlemiş ama yorumlarda o kadar modül önerisi yok oy verenler lütfen yorumlara buyursun gelsin tartışalım.

cengizbaba025 bunu beğendi.
  11. smoonrise

smoonrise User

Cyborg diğer gemilere göre sahip olması daha zor olmasına rağmen modül yeniliği ile geri plana düştü bu kadar emek ve zorlukla alınan bişr geminin eskisi gib büyk farkla olmasa bile diğer gemiler arasında önde olmaso lazım yine , ayrıca sırf güçlü diye modül atanmaması gibi bir durum olmasıda eşitliğe aykırı olurdu denge gözedilip modül eklenmesi gerekir .
    Vuruş gücü hariç ( yaratık eklenebilir ) hız dahil olmak üzere uygun miktarlarda yine belirtiyorum denge gözedilip modül getirilmesi taraftarıyım diğer gemilerle arasındaki elde etme farkından dolayı ayrıcalıklı olması gerekir .

12. Cyborg hem yüksek hasar verebilen hem de oyundaki çoğu gemiden daha hızlı olmasından dolayı çok tercih edilen güçlü bir gemiydi, lakin hız modülleri oyuna eklenince hız konusunda ciddi derecede yavaş kaldı. Eskiden Cyborg kullanmak hız konusunda avantajken, şimdi dezavantaja dönüştü. Hızının modülle birlikte 566 olması, düşmanlarından geri kalmaması gerektiğini düşünüyorum.

13. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

Cyborg gemisine npclere yönelik modül getirilmesi güzel olur kanaatimce

14. Sayborg baş belası bir gemiydi zamanında alamıyorduk hızına yetişemezsin emanı attığında yeteneğini atar gemi kaçardı yaklaşık 1,5 yıl kadar herkes kullandı hala kullanılıyor ne koysan bu gemiye tüm gemileri sollar şu haliyle eksik mi derseniz evet eksik bence darbe puanı kalkan ve ıska gelebilir hasar gelirse saçma olur zaten oyunda hasar fazlası var.

15. Bence yeterince hasarı olan bir gemi buna modül gelirse yürüyen kaleye döner.

16. beluoglu7

beluoglu7 User

hız ve kalkan gelebilir hasarı iyi bir gemi hala :)

17. Doğrudur hasarı en yüksek gemilerden bir tanesi ama bu devirde hızın olmayınca hasarın pek bir önemi kalmıyor

18. 16 lazer 16 jeneratör üstüne bir de %10 hasar bonusu olan bir gemiye sadece ve sadece npc hasar modülü gelmelidir o da sayborgla oynamayı seven Pve ciler için. Diğer türlü modüller tüm dengeleri alt üst eder. Örnek olarak dp modülü gelse geçerim güveye full hız full lazer birde %25 hasar ve dp ekstralarınıda aldınmı kim durduracak beni :)

Sayfayı Paylaş