Cyborg gemisine Modül gelmeli mi?

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve ™ØŁÜMÜN½HΛβΣя©İ$İ™ tarafından 2 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Cyborg gemisine Modül gelmeli mi ?

1. +%2 hız, -%10 kalkan, +%10 bekleme süresinde azalma (Sarı)

16,3%
  2. +%15 kalkan, -%5 dp, -%5 lazer hasarı (Mavi)

3,8%
  3. +%10 roket isabet şansı ve hasarı, +%5 kaçınma (kırmızı)

8,8%
  4. +%10 dp, -%7 lazer hasarı (Yeşil)

1,3%
  5. Hayır, cyborg gemisine modül gelmemeli.

32,5%
  6. Evet gelmeli, ama bunlardan biri değil de benim yorumlarda yazacaklarımdan biri.

37,5%
  1. NPC için %10 hasar modülü eklenebilir, sonuçta biz bu gemiyi kutudan çıkartmadık hasarı yüksek diye uğraşa uğraşa elde ettik buna karşılık Solace ye bi %15 NPC hasarı çıkardılar yaratık bazında Cyborg ile aralarında bir fark kalmadı.

2. Yorumlarınız için teşekkür ediyorum, konu günceldir.

3. Konu Gerçekleşti

4. :) Tüm gemilere modül geldi artık kim neye çıkartırsa

5. tüm gemilere dediğin sans yüzde 99 orcus ve centurion en tipsiz gemiler her zaman daha güçlü
    istediğin gemiye secme olması lazım bu tipsiz gemide hersey daha güçlü zırh delme can hız hasar resmen sacmalık..

6. Her oyunda olan bir şey bu dönem dönem oyunlar meta karakterler olur aynı şekilde darkorbitte de şu an meta Orcus, seneye başka bir şey olabilir belki bir bakarız bir kaç yenilik gelir citadel olur.

Ama açık konuşalım orcusun ve centrinin tasarımı çok kötü, oyuncular tasarımdan şikayetçi diye raporlarsanız sevinirim.

militaryship-3 bunu beğendi.
  7. meta olurda böyle dengesizlik olmaz cok oynansa da diğer herolar-karakterler de ezilmicek şekilde oynanır burada sadece 2 gemi oynanıyor yani adaletin hiçbir şekilde söz konusu yok. ve diğer bütün oyunlarda sürekli denge yaması geliyor darkorbitte denge en son 10 yıl önce felan vardı sanırım :)

8. Modül gelen bir kaç kişide Cyborg gördüm, solace gördüklerim oldu yani şans işi oldu tabi orcus baya önde şu an.

9. Poaca

Poaca User

Bence hız ve dp gelebilir kalkanın bir anlamı yok. Kalkan delme modülleri var

10. Bana %2 hiz modülü çıktı cyborgun çok memnunum

11. Poaca

Poaca User

Ama centrion ve orcus ağırlıklı geliyor etkinliklerde. Bir etkinlikte de cyborg agırlıklı gelmesi güzel olabilir

12. Mineral

Mineral User

Ne istediniz de verilmedi.

13. Farketmişsinizdir yakın zamanda gelen etkinliklerin çoğunda farklı gemilere yönelik yeni modüller çıkartılıyor. Belki bir gün cyborg da onlardan biri olur :)

Poaca ve militaryship-3 bunu beğendi.
  14. tryhardD

tryhardD User

şimdi modül gelmesine karşı değilim ama ne gelirse gelsin orcusun gerisinde kalacak ama olur da ilerde orcusa nerf gelirse (pek ihtimal dahili değil) bu gemiye orcusa kıyasla gelecek modül yüzünden bu sefer bu gemi çok dengesiz olacak ondan çok emin olamıyorum ama sadece %5-%10 arası hız veren bir modül gelebilir en azından metadaki gemilere yakın hızlarda gezmesini sağlardı

15. Poaca

Poaca User

Gelecek etkinlikte gelmesi için konu açtım bununla ilgili istersen inceleyip fikrini belirtebilirsin.

16. Mrs.HOY

Mrs.HOY User

Bence kararsız modül mantığında çok güzel modüller getirilebilir orcus 730 hızlara çıkabiliyoken sayborg ve bunun gibi gemiler neden cıkmasın. Gemi özelliği olarak zaten sayborg savaş için daha uygun bence. Bunların hiç biri olmuyosa bile çoğu geminin hızı full jeneratörlerle 580 gibi bir hıza çıkarılması lazım.

17. en az 7 hız-20can-15delme-15 hasar gelmesi lazım ki oynanabilir olsun bu dediklerin cok düşük seviye

Poaca bunu beğendi.
  18. Poaca

Poaca User

Belki gelir bakalım :D

19. St.Lazarus

St.Lazarus User

kesinlikle hız modülü gelmesi gerekiyor goliath plus falan çok hızlı yakalamak imkansız ekstra olarak genel olarak çok ağır kalan bir gemi burgu ile 524 hız oluyor bu da baya bi yavaş...

20. Yavaş hortlat kardeşim kafama geldi ne yapıyorsun :). Oyunu oynamayalı 1 sene olmuş vay be.

Sayfayı Paylaş