Cyborg Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cαηıмı●уσℓ∂α●вuℓ∂uм tarafından 9 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Yıllardır oyunda yoktum. Yeniden geri döndüm. Bu Cyborg gemisi dükkanda satılmıyor mu? Birleştir kısmında bir sürü acayip madde var bunları nasıl temine diyoruz? 3.
    Sorum ise bunu en kısayoldan almanın yolu nedir?

Yardımlarınızı bekliyorum iyi oyunlar.

2. Aslında bu sorularının cevapları forumda var.Sadece google 'a (Darkorbit ''araştırmak istediğin konu'') yazıp incelemen gerekiyor.Burda verilen linkler yeterli olmaya bilir en iyisi kendin araştırmak diye söylüyorm yanlış anlamazsın umarım :)

3. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Öncelikle hoşgeldiniz tekrardan cyborg gemisi için buradan istenilen malzeme ve özelliklerine bakabilirsiniz.
    Oil için bir çok şekilde kazanabilirsiniz. Bunlar karantina kapısı , helix günü , günlük giriş bonusu, blacklight gözcüleri npc leri ve bazı görevler ile kazanabilirsiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.