Destek Cyborg, hammerclawn, ve nimesis çıkmıyor!

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ŞahFD tarafından 10 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ŞahFD

ŞahFD User

Günaydinlar arkadaşlar! :) Hepinize iyi kahvaltılar diliyorum..

''Cyborg, hammerclawn, ve nimesis kazanma şansında var!''

Evet bu gün bu söze iki çift lafım var, yahu bu nasil bir kazanma şansıdır bu etkinlik oyuna girdi gireli yaklaşık 300'den fazla kapı yapmışımdır ALLAH aşkına bakın 300 kapı bir tane bile mi kapı çıkmaz?

Yani bakın bu işin şansla alakası yok arkadaşlar

Ben bu güne kadar kutulardan citadel citadel elite, spearhead, dimisher, solace, cyborg venom, legend tartarus, lighting daha aklıma gelmeyen hatırlayamadım bir sürü gemi ve tasarım çıkarmışımdır, Hatta bunların hepsini ''DARKORBİT'' adli yaklışık 10 bin küsürlük geçmişten günümüze tuttum resim albümümde bile vardır,, biraz uğraşsam hepsinin resimlerini yükler atarim,

Ama arkadaşlar bakın bu gemiler çıkmıyor daha kaç tane kapı yapmamız lazım ben ve arkadaşlarımın yada oyuncuların? Harbiden doldum biraz yani öfkeli ve sinirli değilim, sadece merak ediyorum bu haykırışlarım modlara yada adminlere değil,

Ama gerçekten'de bize deselerki bakın arkadaşlar biz siz heyecana gelin diye oraya yazdık aslında o gemilerin çıkma şansı

%0.0.000000,00001' bile değildir deseler eyvallah diyecem gerçekten eyvallah!

Ama insanları kandırmak duygu ve düşünceleriyle sevinçleriyle oynamak günahtir, insanları sırf o gemileri kazanmak için kapı yaptırmaları zamanlarını verdirmeleri günahtir,

Ya bize bir rakam versinler yada koymasınlar Gerçekten bıktım çünkü amacım yaptığım kapılarda yada kaybettiğim urilerde değil bana sadece kandırılmak konuyor, yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim, ki sonuçta zevk aliyorum ki bu oyunu oynuyorum

Ama bu konuda gerçekten çok öfkeliyim artik bize gerçeği söylesinler yada o yazıyı oradan kaldırsınlar!

Forumda bir arkadaşın yazdığı cevap gibi

''''BOŞUNA YAPMA %99 ÇIKMIYOR'''

ALINTIDIR..

Lütfen bu konunun iletilmesini yada bize bir net rakam verilmesini istiyorum lütfen iletilsin, ve bana destek çıkılmasını istiyorum forum arkadaşlarca..

Darkobit21 bunu beğendi.
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Ne yazik ki, bu gemilerden 1 tanesini kazanma şansının ne kadar olduğu ile alakalı kesin bir bilgi bizlerle paylaşılmamış durumda. İlaveten bu gemilerden 1 tanesini etkinlik mevcutken seçili kapılarda olduğunu unutmamak gerek.

Bahsi geçen 300 galaksi kapısının her biri Galaksi Kapıları Bonus Ödülleri kapsamında seçilen olan galaksi kapısı mıydı? Unutmamak gerek ki bu gemilerden bir tanesini kazanmak her kapı için aynıdır. Toplam bitirilen kapı sayısı bu duruma etki etmemektedir.

Kesin olarak bu oranın ne kadar olduğu konusundaki bilginin paylaşılması isteğinizi raporlarda yer vereceğiz.

Sizin ve benim gibi şanssız üyelerin aksine buradaki konuda şanlı üyelerimizin paylaşımlarını görebilirsiniz.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  3. latif

latif User

sayın admınım bu dedığınız tasarım değil mı bana tasarımı cıktı zeta dan

4. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Galaksi Kapıları Bonus Ödülleri etkinliği çerçevesinde sistem tarafından rastgele olarak belirlenen kapılarda her zaman için Hammerclaw, Mimesis ve Sayborg gemisi kazanma şansınız bulunuyor.
    Aynı etkinlikte belirlenen kapıları bir defaya mahsus yaptığınızda verilen ödüller arasında gemi tasarımları da bulunmaktadır. Bu ödüller sunucu ve hesaba bağlı olarak değişmektedir. Etkinlik aktifken galaksi kapısının üzerinde ekstra olarak alabileceğiniz ödülü görebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.