Cyborg Malzemeleri

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve CAGRO tarafından 17 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. CAGRO

CAGRO User

Arkadaşlar elimde yeterli oil var fakat gördüğünüz gibi malzeme eksiklerim var. Sizce tahmini bir rakam olarak bu malzemeleri kaç yeşil kutu açarak elde edebilirim ve normal yeşil sandık açmamla zeus gününde açmam arasında bu parçaların çıkma yüzdeleri değişiyor mu ?

2. ateistkeci

ateistkeci User

Zeus gününün tek farkı sandıklara Zeus ekleniyor yani istediğin gün açabilirsin :)

Yani bence 500 anahtar açarsan iyi bir ilerleme yapmış olacaksındır ancak benim tavsiyem indirim alma şansın varsa indirim alıp Uridium ile tamamlaman olacaktır

3. BlueSparkk

BlueSparkk User

H-NCO kutulardan fazla cıkıyor, fakat Hammerclaw almak için 470 adet kutu açtım, sadece 3 adet H-MT ve 2 Adet H-HP cıktı :(

4. Geminin durumunu bilmiyorum ama kasılman lazımsa al solaceyi, tak modülleri, oilleri de geliştirmelere yatır tamamdır :) .
    Cyborg u çok istiyorsan da şuanki etkinlik inanılmaz miktarlarda uridium veriyor. Kapıyı yap indirimi çek tamamla hardwareleri.

5. CAGRO

CAGRO User

Öncelikle bir mucize doktor hayranı olarak resminize bayıldım :) Elimde 250 tane anahtar var bunları kullanarak H-MT'yi ve H-NCO'yu bitiriceğimi düşünüyorum. En son H-HP den eksiğim olan 17 parçayı 680 bin uridium yerine indirim çekip 180 bin gibi düşük bir rakama almayı düşünüyorum, sizce mantıklımı :) ?

6. CAGRO

CAGRO User

ozaman mecbur indirim çekip uridium ile alıcağız :D

7. BlueSparkk

BlueSparkk User

En mantıklısı :) işinizi şansa bırakmayın ama eğer elinizde şu anda anahar varsa yinede açın belki cıkar :)

8. CAGRO

CAGRO User

ben 20. kata kadar geldim fakat çok az uri geldi, hangi kattan sonra dediğiniz gibi inanılmaz miktarlarda veriyor ?

9. CAGRO

CAGRO User

Elimde 250 tane anahtar var bunları kullanarak H-MT'yi ve H-NCO'yu bitiriceğimi düşünüyorum. En son H-HP den eksiğim olan 17 parçayı 680 bin uridium yerine indirim çekip 180 bin gibi düşük bir rakama almayı düşünüyorum, sizce mantıklımı :) ?

10. ateistkeci

ateistkeci User

Yani anahtarlarla ne kadarını tamamlarsan kardır diye düşünüyorum bende :) ama öncelikle anahtarını biraz arttırıp (300 olsun en azından ya :D) sonra açmanı tavsiye ediyorum sonra kalan parçalar için Uridium biriktirip indirim ile alabilirsin :)

Ayrıca profil fotoğrafım hakkında yorumun için teşekkür ederim :D

11. 200 lerden itibaren :oops:

ateistkeci bunu beğendi.
  12. ateistkeci

ateistkeci User

100'ü geçince de güzel Uridium geliypr ya bence :)

13. dostum bana kalırsa geliştirme yapman daha mantıklı olur arkadaşlarımdan hafta içi ödüllerden sayborg çıkaranlar var ama genelde hep solace ile kasılıyorlar yine de sen bilirsin bence geliştirme yap hem özel ödülü bu ara çok fazla kişi alıyor çavuş rütbeliler hammerclaw, mimesis ile geziyor şaşkınız :D

Grandmaster. bunu beğendi.
  14. Harfiyen katılıyorum :)

Tabi ki, haklısın fakat insan 200 300 lere alışınca işte orası gözden kaçıyor :rolleyes::p

İndirim çekince 180k ya nasıl düştü çözemedim hocam :D

Deleted member 268334 bunu beğendi.
  15. CAGRO

CAGRO User

Birşey daha sormak istiyorum :) bu 5 tl olan ve %25 indirim sağlayan indirim paketini 1 kerelik alabiliyorum değilmi ? birde aldıktan sonra süresi ne kadar ?

16. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuzu daha uygun bir yere taşımış bulunmaktayım. Size tavsiyem erken süreç için hazır etkinlik varken Solice gemisinin NPC Hasar ve DP modüllerini almanız yönünde olacaktır. Anahtar ile denemeniz yerine mümkünse indirim alıp Uridium ile almanız daha iyi olur.
    Haftalık olarak devamlı olarak alabilirsiniz. İndirim Avantaj Paketi haftalıktır. Abone olursanız her hafta bittikçe yenilenir. Detaylı bilgi için Buradan bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Nisan 2020
    Grandmaster. bunu beğendi.
  17. CAGRO

CAGRO User

680 binin %25 i 180 bin değilmi yanlış mı hesaplıyorum ?

18. CAGRO

CAGRO User

solacenin yeteneğini çok gereksiz buluyorum ayrıca cyborg bana göre aşırı güzel gözüken bir gemi ve yeteneği çok güzel :)

19. ateistkeci

ateistkeci User

İstediğin kadar alabiliyorsun ve her alışından itibaren 1 hafta geçerli oluyor zaten modum gerekli cevabı vermiş :p

20. inanılmaz solace yeteneğini gereksiz bulan birisi ilk defa görüyorum herkes modül için uğraşıyor neyse tercih meselesi saygı duymak gerek :)

ateistkeci bunu beğendi.