Cyborg mu Hammerclaw mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve asiller tarafından 15 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. asiller

asiller User

Arkadaşlar gemim full + full hiçbir eksiği yok fakat bu iki gemi arasında kaldım açıkcası. Klanımla cok fazla savaşa girdiğimiz de oluyor bu arada. Hammerclaw sanki bu acıdan daha iyi gibi fakat cyborglada 300 binlere yakın damage atabılıyoruz sizce hangisi ?

2. Hocam oyun tarzına bağlı ama bunuda demek lazım denge yaması geldiğinde Hammerclaw kusursuz gemi olucak gibi duruyor. Yamayı beklemekte fayda var.

Eğer fazla vaktin ve tekrardan oil kasacak vaktin varsa 2 gemiyide tavsiye ederim.

3. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Arkadaşımızında dediği gibi denge yaması ile birlikte hammerclaw kusursuz bir gemi olucak gibi.

Ama yama ne zaman gelir veya gelmez şuan için bilinmiyor.

Ben şuan için oilimi saklıyorum.

Yama gelince hammerclaw almak için.

İyi forumlar..

™-»Łєgєηđє«-™ bunu beğendi.
  4. Bu denge yaması uzun zamandır konuşulan bir konu malum, ve bana kalırsa bir bu kadar daha bekleriz gelmesini. O yüzden cyborg o zamana kadar candır :D

5. asiller

asiller User

Teşekkürler değerli yorumlarınız için , ben alayım hammerclawı o zamana kadar oil kasıp cyborguda çıkarırım şimdiden gemiye alışmak lazım dnge yaması gelene kadar :D

6. en son cyborgu alıcam 10 oil eksk takvimi beklıorm. ilk hammerı almastım 2017 ramazan bayramı mütahassıs olur gibi oldum bak şimdi o sadece x7 girip 5-2 de pet atarsn o gemıyle ben uba icin almıstım %20 dp var ama aegis elitle hemen hemen aynı vuran bi gemı solace kullanın savasta bunla can basmak icin adamlara efektif kullanabimen icin carkta gezmen gerekıo :D pişmanlıktır . ne bilym Mimesisi al bozmasnlarda. Cyborg um olmadıgı icin bi fikrim yok valla 1 haftası var onunda, neyse kanaatim keyf icin oynuosan mımesis paşa ;)

7. Şunuda unutmamak lazım gemi özellikleri farklı olduğundan aynı özellikteki gemilere hangar aktarma yapılabiliyor.Zaman zaman farklı tasarım kullanılıyorsa ya tekrardan dizmek yada yeniden oluşturmak lazım.Ben cyborg aldım fakat elimdeki ekipman yetersiz olduğundan çok az kullanabiliyorum.;)

8. siz alay mı ediyosunuz anlamadım.şu haliyle sayborgu oyundaki herhangi bir gemiyle mukayese ettirmeniz tuhaf.gerçi tortuyla sayborgu yenmişliğim var :D. ama olsun.sayborg sayborgtur.o hummerı az kovalamadım toruyla 5-3 te full elitti hemde :).boş gibi gemi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.