Cyborg mu Mimesis mi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BonezCrusher1 tarafından 1 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar cyborg ve mimesis için yeterli parça topladım gemim ful lf4 irisler 16 full havoc herkül sizce hangisini almalıyım

2. Tabi ki Sayborg.

3. Bonibon

Bonibon Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

İyi forumlar.

4. Mimesisin özelliği değişebilir ama sayborg taş gibi hasar atıyor .

5. Mimesis, kullanmasını bilene ;)
    Mimesis'in özelliğini değiştirmeyi düşünmüyorlar bile :D

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Mimesisin yeteneğindne ötürü yenilmez olması durumu bildirildi. Buna güvenip alıp da sonra pişman olmasınlar:)

İyi forumlar.

7. Soyuz*

Soyuz* User

Bunun nesini neportluyorsunuz anlayamadım?
    Gemiden bu özelliğini aldıkları zaman ne kalacak ki?
    Ayrıca işin başka bir bakış açısı olarak maliyeti çok yüksek bir itemin itemin değiştirilmesini nasıl bu kadar rahat bir şekilde söylüyorsunuz.
    Bir sürü oyuncu emek harcadı ve bu değiştirilecek?
    Darkorbit bunu bu kadar gamsız şekilde yapan tek oyun, her zaman dikkati bir şeye verip ondan parayı çekip işlerine gelmediği zaman da değiştirilsin.
    Siz bunu onaylıyor musunuz ki ben mimesis kullanıcısı olsaydım bu oyuna tekrar girmemek üzere bırakırdım.
    Oyunun dengesini bozan gemi cyborgtur, bugün haritaya çıktığınızda hammerclaw veya mimesis görme oranınız %1 iken cyborg heryerde.

Son düzenlenen: 2 Kasım 2018
  8. Neden öyle birşey yaptınız anlamadım? :confused:
    O geminin yeteneği olmazsa bir hiçtir. Biz öyle birşey istemiyoruz.

9. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Aynen bi gemi düşün adı mimesis full 16 sv istasyonu tek kesyor göbeğe dalarak. Bi saçmalamayın ya o yetenek düşürülmeli.

10. öyle yetenek olmaz olsun 10 kişi vuruyor hasar yemiyor azaltılsın ya da süresi azalsın dengeleri alt üst eden bi gemi kabul edilemez

11. Kusura bakmayın ama 16lvl istasyonu kestirecek kadar koruyamadıysanız sorun sizdedir. 1 İstasyon kendi kendini koruyabilmek için yeterli değildir.
    Ayrıca Mimesis'in yeteneğini etkisizleştirmek için birçok yöntem bulunmakta, onları kullanınız. Örneğin Spearhead JAM-X gibi...

12. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Anlaşılan sende mimesis kullanıp istasyon kesenlerdensin. Biz istasyonu korumaya çalışmadık test ettik. Ve gerçekten kesti tüm modülleri 16 sv olan bir istasyonu. Ayrıca üslubunu beğenmedim, dikkat et.

13. DeMoNs

DeMoNs User

Aynen mimesisi ne kadar görsel ve yeteneksel olarak sevsemde gemi yıldız düzeniyle %90 vurulmaz hale geliyo yan modüllerden sab çekerek çok rahat bi şeklde merkezden patlatıyo bunun dışında yeteneğe etki eden şeyler yok gibi bir akıllı bide JAM-X başka şekilde gemiyi outplay etmek çok zor yani bu yetenek kalkan eritmeyip 10 sn gibi cüzzi bi süreye inmeli yada yetenek açıkken çekilen sab etki etmemeli sınırsız bi gücü oluyor kanaatimce

14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen karşılıklı sevgi, saygı çerçevesinde birbirinizle fikir alışverişinde bulunun. Karşılıklı tartışmayı sonlandırmanızı sizden rica ediyorum.

İyi forumlar.

15. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Demi dostum bunu anlatmaya çalışıyorum ben. Sayborg sayborg diye zırvalıyorlar ama asıl yenilmez gemi mimesis.

DeMoNs bunu beğendi.
  16. uzayl80

uzayl80 User

cayborg iyidir saldırganlar için kulanılır at tekiliği patlat gemi

17. Standart bir oyuncuysanız Cyborg, fakat ben ortaya fark koymayı seviyorum diyorsanız Mimesis alın. Eski bir Vengence kullanıcısı olarak benim favorim Mimesis'den yana olacak.

18. Galiba cyborg alacağım konu kilitlenebilir teşekkür ederim

19. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.