cyborg mu modüllü solace mi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve DERBEDER|AsL| tarafından 28 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uzun zamandır modüllerim full diye solace kullanıyorum ama 5-2 görevleri yaparken farkettim cayborg kullanan da çok fazla acaba hangisinin hasarı daha yüksek deneyip bilen varsa yardımcı olsun %15hasar modüllü solace mi yoksa 1 ekstra lazer ve %10 hasar artışlı cyborg mu

2. Bence solace yuzde 5 hiz yuzde 15 darbe puani yuzde 15 npc hasar mosulleriyle gemi uçuyor ya ;) :)

DERBEDER|AsL| bunu beğendi.
  3. ateistkeci

ateistkeci User

Hesaplaması vardı bunun ve Solace NPC'lere karşı bir tık daha avantajlı çıkıyordu, tabii full modüllü bir Solace oyunculara karşı da yeteneği ve modülleriyle yine daha üstündür bence :)

DERBEDER|AsL| bunu beğendi.
  4. solacedeki %15 npc hasar modülüyle cyborgun hasarı neredeyse eşitler bir fark göremedim ben ha şunuda unutmamak gerekir solace ile sadece yaratıklara fazla hasar verirsin oyunculara değil ama cyborg ile hem oyunculara hem yaratıklara fazla vurursun ikisininde ayrı güzel yeteneği var tamamen senin tercihine kalmış full farm pve odaklıysan solacenin diğer modüllerinide göz önüne aldıkmı solace daha iyi duruyor çünkü can da basabiliyor ama tamamen pve konusunda diyorum

5. yanıtlar için teşekkürler konu kilitlenebilir

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Solace gemisinin %15 NPC modülü sayesinde yaratıklara karşı hasarı sayborg gemisinden daha fazladır. Arkadaşların da dediği gibi kasılırken solace kullanmanızı tavsiye ederim ben de. İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.