Cyborg - Solace?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve CAGRO tarafından 19 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. CAGRO

CAGRO User

Arkadaşlar selamlar sizlere bir sorum olucaktı. Uzun zamandır düşünüp karar veremiyorum sizce modüllü solace mi yoksa cyborg mu, açıkcası cyborg almayı düşünüyorum bunun 3 sebebi ise öncelikle cyborgun yeteneğine bayılıyorum ve çok güçlü buluyorum ikincisi bence cyborgun o siyah ve ürkütücü görünüşü solaceden daha havalı ve son olarak ise oyundaki herkeste sanki belediye dağıtmış gibi solace olması ve farklılık istemem :)) . Değerli fikir ve yorumlarınızı bekliyrum ..

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Savaşa yönelik Cyborg gemisini tavsiye ederim. Kasılmaya yönelik gemi düşünüyorsanız NPC Hasar Modülü ile Solace öne çıkmaktadır.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Nisan 2020
  3. kerimerim

kerimerim User

O belediye dağıtması olayı npc de cyborgdan iyi olmasından kaynaklı daha rahat kasılmak için tercih ediliyor. Bide dp tamiri sayesinde daha çok savaşta kalıyor, vuruşları yakın olsa bile. (Tabi bunlar oyuna girebilirseniz geçerli malum bu saatlerde kitleniyor oyun şuan giremiyorum mesela girebilirsem solaceyle oynuyacağım :) )

4. CAGRO

CAGRO User

Bu oyun birazda zevk meselesi açıkcası ben mesela cyborgun yeteneğini solacenin yeteneğine yeğliyorum ayrıca her yerde solace görünce insan artık bir öğk diyor ve farlılık arayışına giriyor :)

5. joetly

joetly User

hiç bir yerden yazılıp çizilmedi ama bence yakın bir zamanda cyborg içinde modül üretilecek.

tabii çok güçlü modüller olmayabilir %15 npc modülü gibi ama %8 npc modülü, %15 kalkan gibi gibi.

bende sayborg ile oynamaya alıştım. bende solace için npc hasar modülü uzun zamandır vardı ama yinede kullanmıyordum. sadece impulse patlattığım zamanlar (o da lazerleri oraya atmaya üşenmezsem) solace kullanıyordum. %15 hp modülünüde alınca şimdilik solace kullanıyorum ama çok yakında tekrar cyborga geçeceğim gibi :)

6. CAGRO

CAGRO User

ya dediğim gibi hasarları aynı nerdeyse sadece biraz kalkan bonusu oluyor solacenin ama ben cyborgun o muhteşem dış görünüşü ve çok güçlü tekillik 2 yeteneğine bayılıyorum :D

7. joetly

joetly User

aslına bakarsan solace nano tamir yeteneğide çok iyi ve işe de yarıyor aslında ama bende o kadar alışmamışım ki aklıma hep son anda geliyor yeteneği. hatta cyborga o kadar çok alışmışım çoğu zaman npc'ye saldırdığımda direk otomatik elim yeteneğe gidiyor full dp iken durduk yere yeteneği kullanıyorum çoğu zaman :)

syborg iyidir, candır ama eğer gelişiminiz için şuan ona harcayacağınız oiller az ise bence lüks ama yok ben cyborg ile de oil kasarım zaten etkinliklerde yeteri kadar topluyorum derseniz cyborg alın bencede. bende çok kararsız kalmıştım. iyikide almışım dedim. hem içimde kalmadı. hemde elbet eski şaşaalı dönemlerine geri dönecektir. şuan bile o kadar modüle rağmen kötü durumda değil. bir de cyborg için modül çıkarsa seyreyleyin cümbüşü :)