Cyborg Solaceye Yetişiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CEZACI-HAKAN tarafından 25 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben solace ile oynuyrum ve syborg beni kalpte yakalıyor modüllerim de var artı çarkta gidiyorum.
    oyun güncellemiş sanırım. ya da bu vatandaşlar hile kullanıyor...! bilginiz olsun diye dedim.

2. M-A-Y

M-A-Y User

oyunda bir sorun yok manevrayı yapamamışsızdır yada wızz olabiir düşmanda

3. Bana yetişemiyorlar ama sizde lag olmuş olabilir.

4. Merhaba,

Budurumu 2 saat önce bende yaşadım cubikonda kamufle bozuldu üzerime oyun ekranında kaçarken mini haritaya tıkladım gemi gidiyor ama bi anda hasar yemeye başladım ve patladım.

Lag dan dolayı olduğu görünürdü bende. Oyunda sorun yok. Lag oluşması esnasında yaptığınız clickler işlevsiz kalıyor. Görünürde kaçıyormuşsunuz gibi oluyor ama geminiz geldiğiniz yönde geride kalıyor.

İyi Forumlar.

5. BlueSparkk

BlueSparkk User

Sizde modül var, Cyborgta fazladan 1 adet jeneratör yeri var. onuda göz önünde bulundurun :)

-_-OĞUZKHAN-_- bunu beğendi.
  6. Merhaba,

Evet Buda bir gerçek arada sadece 14 puan fark var. :)

İyi Forumlar.

7. -İDALI-

-İDALI- User

Oyunda her ne kadar hile kullananlar olsa da bunlar click hilesi dediğimiz türde. Yani siz oyuncu olarak ne yapabiliyorsanız onu yapabilir sadece. Sizin geminizin hızını katlayamaz. Veya dp sini veya lazer vuruş gücünü katlayamaz. Eğer oyuncu hesabını manipüle edebiliyor olsalardı sonsuz uri sonsuz dp gibi şeylere sahip gemiler görürdük. O yüzden yaşadığınız sorunun lagdan kaynaklandığını düşünüyorum.

8. Merhaba,

Konu ile ilgili gerekli açıklamalar yapılmıştır. Sebebi açıkca bellidir.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.