Cyborg ve Hecate.

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 14 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Hangisi

1. Cyborg

78,8%
  2. Hecate

21,2%
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Merhabalar;
    Sizden bir yorum istiyorum.
    Cyborgum var ayrıca Hecate gemisi aldım.
    Şimdi hecate gemisi pvpde gerçekten cok işe yarıyor özelliği sayesinde. Ama cyborg her yerde işe yarıyor. Size soruyorum. Sizce en iyi gemi şu an hangisi. Hangisini kullanmamı tavsiye ederseniz. Yorumunuzla birlikte belirtirseniz cok sevinirim.

2. newcode

newcode User

hetaca ÇÖP

3. BlueSparkk

BlueSparkk User

Belki fark etmediniz ama, özelliği sayesinde 5 saniye içerisinde karşıdaki rakibe kalkan tanımadan 150 k hasar veriyor. bir goliath'ın canını 5 saniyede nerdeyse yarıya indiriyor.

4. newcode

newcode User

hetace pvpde iyimi ? slot sayısı olarak şu yeşik goli suergon mu ne onunla tamamen aynı slot sayısı cyborg daha iyi bu konuda özellik desen hayatımda böyle bi gemi özelliği görmedim hiç bir işe yaramıyor venomun özelliği daha sağlam ve diğer tüm gemilerin ben 52 tlye aldım aptal gibi ama hetace pişmanlık

5. BlueSparkk

BlueSparkk User

Herkesin görüşü tabiki farklıdır. ultimate battle arenada denedim gemiyi. 7 vs attım. karşımda full + full bir gemi vardı full spartanlı, özelliği sayesinde seprom beslemem olmadığı halde 8 saniyede kestim :)

6. newcode

newcode User

kalkan tanımadan mı? direk cana vermiyor hasarı kalkana veriyor

bilmiyorum bana göre özelliği işe yaramıyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Şubat 2019
  7. Aria

Aria User

Hacate gemisi işe yaramaz.

1 Lazer + %4 hasar eksik. Yani Sayborg altında kalıyor. Bilahsa, zaten etkinlikte 10-15 defa ard ard girin. Gemiyi alıyorsunuz. Arkadaşın tekine 5 defa çıktı. 4 tanesi uri olarak 40 bin uri getirdi. Sayborg olmayan hecate kullansın. İyi gemi ama uğraş isteyen sayborg olduğundan. Hecate onunla baş edemez. ^^

8. Özelliğini kullanmadım fakat özelliksiz bakarsak gemilerin eşit güçte olduğu aşikar. Hızlar ve jeneratör yerleri aynı 1 lazer eksiği var. Bunun yanında Sayborg'a göre %3 daha az vuruşa sahip ama %10 daha fazla kalkanı olması bu olumsuzlukları dengeliyor.

Özelliği direkt cana işliyorsa Sayborg'dan daha iyi olabilir PvP için ama PvE için Sayborg daha iyi olur.

.Paradoks. bunu beğendi.
  9. BlueSparkk

BlueSparkk User

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

10. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

11. BlueSparkk

BlueSparkk User

Teşekkür ederim.

12. Ketolar

Ketolar User

Nasıl çıkarttı ben o kadar katıldım çok fazla bir şey alamadım. Tabi çok yüksek vurmak gerek bir de düşürebilmek için yani tamamen şans değil belli vuruş limitini geçtikten sonra şans işi galiba.

13. Ben de 5. mi 4. mü kutudan aldım ve o ara x3 ve JOB sıkıyordum promeriumlu çok da fazla vurmuyordum yani.

Ketolar bunu beğendi.