Dağıtıcı Lazer 2-3 ve LF3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 1 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Benim hangarda dağıtıcı lazer 2 den 1 tane 3 tende 3 tane var bunların hasarı ve menzili lf3 e kıyasla nasıldır lf3 mü daha iyi yoksa bunlarmı daha iyi ?

2. -Star-

-Star- User

Dağıtıcı lazer 3 saniyede ortalama 180 hasar verecek şekilde çalışır.
    Dağıtıcı lazer 2'yi dükkanda bulamadım o yüzden bir bilgi veremiyorum şuan sana.
    Yalnız yaratığı yerinde durarak keseceksen dağıtıcı lazer 3,lf-3'e göre daha iyi durumda diyebilirim.Dönerek keserken menzilini uzak tutman gerekeceğinden verimli çalışmayacaktır çünkü.

3. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Dağıtıcı lazer 2, 3 ve lf3 özellikleri aşağıdaki gibidir.

Dağıtıcı Lazer 02[​IMG]Her atışta 120 hasar veren bu lazer, ayrıca 5 saniyede bir 75 ekstra hasar verme özelliğine sahiptir.Normal lazerlere göre menzili ise %25 daha kısadır.(450 menzil)

Dağıtıcı Lazer 03[​IMG]Her atışta 150 hasar veren bu lazer, ayrıca 5 saniyede bir 150 ekstra hasar verme özelliğine sahiptir.Normal lazerlere göre menzili ise %25 daha kısadır.(450 menzil)

LF-3[​IMG]Güçlü lazer. Her atışta azami 150 hasar verir.

Birbirleriyle kıyaslandığında dağıtıcı lazer 3'ü kullanmanızı tavsiye ederim. Diğer lazerlere göre daha fazla hasar vermenizi sağlar.

İyi forumlar.

4. Arkadaşın da dediği gibi menzil sorunu yaşamıyorsanız Dağıtıcı III daha avantajlıdır. Bunun yanında bu lazerin güzel tarafı 5 atışta bir değil 5 saniye de bir iki kat vurmasıdır. Örneğin bir yaratığa sıkıp bırakırsanız ve 4 saniye sonra ateş ederseniz yine iki kat vurursunuz.

Aslında bu lazer LF4'den daha avantajlı savaşlar için lakin menzil sorununa takılıyor gemiler. Tam vur kaç mantığında bir lazer. Hız gemileri ile dediğim yapılabilir ama kimse uğraşmaz sanırım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.