Dağıtılımış desteklerin güncellemesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KAÇKİŞİARASINDA tarafından 14 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba , yeni güncelleme birçok oyuncunun beklediği ve gayet mantıklı olduğu bir güncelleme fakat pek yeterli olmadı bence , normal lf4 dönemi için gruptan destek almak mantıklı olabilirdi ve kabul edilebilir miktarda vuruşlar oluşuyordu
    özellikle kararsız lf4 ve hatta son prometus ile çok büyük vuruşlar ve kalkan darbe puanları oluşturdu.güncelleme gelmiş güzel olmuş fakat bence yine amacına uygun olmadı
    DMG-DLB2 gruba fayda alınması nedir ? 8 kişilik grupta %1 den bo2lerden %0.5 den hesaplayınca 7+3.5 = %10 etti
    düşünün cyborg cerrahdan sonra %4 vuruş farkı ile fark yarattı % 10 fark hele prometus lazeri sonrası neler yaratır .
    bu güncelleme amacına hizmet etmedi benim düşüncem...
    DMG-DLB2 bu hesaplamanın içine dahil etmek bence hata ve dmg bo2 den ,%1 yeri %0.5 olmalıydı %3.5 vuruş farkı gayet mantıklı ve kalabalık sayı ile oynayan klan ve oyuncu gurubu için gayet kabul edilebilir bir miktar
    bunlar tabiki benim şahsi fikrim ve sizin bunları merkeze iletip raporlamanızı bekliyorum varsa anlayan arkadaşlar oylama tarzı konular açsınlar lütfen ve bizde fikirlerimizi belirtelim .
    bence hala sayısı fazla gruba bu kadar vuruş paylaşımı verilmesi fazla ve oranı kabul edilebilir değil mevcut gemilerin yeni vuruş miktarları ile son derece yüksek kalıyor .

yönetimin şunu düşünmesi lazım güçlendiricilerin paylaşımı ve kararsız , prometus sonrası 8 kişilik bir gruptaki gemiyi grupsuz oynayan geminin kesmesi ne kadar mümkün ?

oyun için özellikleri dengeleri değiştirip herkezi birilerinin klanında ve grubunda oynamaya mecbur bırakmak ne kadar uygun keyifli ve eğlenceli oyun oynama mantığına ?

umarım düşüncelerimi doğru ve anlaşılabilir açıklayabilmişimdir . yeni raporlamalarınızda bunları dikkat alırsanız sevinirim . biliyorum hemen değişmeyecek bu güncellemeyi ne kadar zaman bekledik ama bir yerden başlamak gerekiyor değişim için.

Son düzenlenen: 14 Mart 2019
  2. _01_

_01_ User

konudan bağımsız ama güncelleme notlarında bilgi bulamadım düzenleme tam olarak ne oldu şimdi destekle alakalı ne iyileştirmesi yapıldı?

3. forum - resmi duyurular sayfasında var oranlar açıklamalar , yinede bulamazsa bu sayfadaki konulara bakabilirsin bazı konularda link paylaşan admin var dostum.

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Savaş ile alakası olan Hasar, kalkan, darbe puanı, kalkan yenilemesi ve tamir hızlandırıcı desteklerin tümünün grup ile paylaştığı destek oranı 5 kat azaltılmıştır. İlaveten DMG-DLB2 çok nadiren kazanılabilen bir destektir ve bu sebepten etkisi olan %0.5 gayet iyidir.

Yapılan güncelleme grup ile savaşamanın sağladığı aşırı yüksek avantajı azaltmıştır. Şahs görüşüm sizin belirttiğiniz şekilde oyun dengeleri ayarlanmaya devam edecektir.

Bahsi geçen güncellemeye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. .Paradoks. admin iyi niyetiniz ve olumlu yorumunuz için tşk ederim , fakat madem nadir bir güçlendirici dmg-dlb2 bu güncellemede yer alıyor ? peki tek dlb güçlendiricisi dmg mi tabiki değil shd-dmg var onu yazmamışlar ama listede sdh bo2 var . demek istediğim bazı fikir karmaşası mevcut sanki bu güncellemede sanki . nemesis hummercarf cyborg güncellemeleri dönemi hp shd dmg bu gemiler arasında nasıl pay edeceklerini şaşırmışlardı merkez yönetim bu deneme yanılma yöntemi ile doğruyu buldular ki en son nemesisdeki o son derece adalatsiz özelliği azaltıp dengelediler .

sizin öneriniz hakkında şunu demek isterim , grupta hiç güçlendiri paylaşılmayan bir dönem olduğuna göre dmg-dlb2 iptal edip %1 den 8 kişilik grupta ek %7 vuruş imkanı gayet iyibir rakamdır ve hatta pormetus lazeri full olan gemiler için son derece güzel bir avantaj
    daha önce yazdığım gibi %5 vuruş olan dimisher wenom dan sonra %6 cerrah sonra %7 şirket puanı gemileri ve en son %10 vuruşu olan cyborg bu durum karşısında kademeli olarak bakılırsa bu güncelleme de dmg-dlb2 iptal edip dmg bo2 de %7 vuruş avantajı almak gayet makul ve adil bir rakam olur yine belirtiyorum ki bu şahsi düşüncem benim

bu konu dilek ve isteğimi oluru varsa mümkünatı varsa raporlama zamanlarınızda belirtirseniz sevinirim .

birde bu Bl haritasındaki büyük yaratık ile ilgili çok şikayet var hem büyük klanları ortak haraket edip uri ve malzeme kastırmamaları hemde oyunda 300 400 bn uriyi tek günde kasabilmeleri tek gün derkende belirli saat zamanında,hepimiz iyi biliriz ki bu tür hızlı ve yüksek uri kasılan durumlarda merkez yönetim kararlarını olumsuz yönde verir ıce sınırlı 24 saat kalması , low kapısında yaratıkların korsan haritası gibi değilde normal harita yaratığı gibi canı azalınca kaçması pet atılmasın diye v.s uygulamar örnekleri çok
    sizin bu konuda bir raporlamanız bu konudaki şikayetleri merkeze iletme durumunuz oldumu kıza bir zamanda bu kadar urinin kasılması çok normal karşılanmayacağını tahmin ediyorum bende merkez tarafından bir güncellemede o yaratığa gelmesi lazım gibi ?

6. haci.

haci. User

çok güzel olmuş bu güncelleme tamamen kaldırılsa daha iyi olur..

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sanırsam küçük bir detayı kaçırıyorsun Kalkan DLB desteği grubunuzdaki üyeler ile paylaşılmaz tıpki DP,Kalkan yenilemesi vb. desteklerin DLB'si gibi. Ve size şunu söyleyeyim DMG-DLB2 4-5 haritasındaki NPC'lerden düşen bir destek değildir (4-5'te çıkan DMG-DLB1 desteğidir %5'lik). DMG-DLB2 çok nadiren etkinlikerden ve bazı görevlerden kazanılabiliyor. Eğer bu desteğin gruba yaptığı %2.5'luk etki değişmesi idi, yapılan güncellemenin anlamı kalmazdı. Merkez ekibin niyeti oyunda savaşırken sizlerin gruptaki arkadaşlarınıza etki eden tüm destekleri 5 kat azaltmaktır ve bunu yapmıştır.

Sizden ricam bu şikayetiniz ile ilgili yeni konu açın ki, raporlarımızda bu duruma yer verebilelim.

İyi forumlar.

8. the_flood

the_flood User

bu daha başlangıç :rolleyes: ...daha karanlık günler geliyor bekleyin :eek:

9. usta06

usta06 User

savaş konusuna ben de katılıyorum fakat bu seferde grup olmak çok bi avantaj sağlamıyor kasılırken ben çoğu zaman hasar desteği var diye grup kuruyodum, bari yaratıklar için değişmeseydi

10. Bari isimleri de değiştirilseydi :) Dağıtılmış destek pek uygun değil zira. Dağıtılamayan destek desek daha doğru olur...

11. -gemi2012-

-gemi2012- User

son yıllarda darkorbitin yaptığı en iyi iyileştirme zannedersem merkez ekip biraz oyun için kafa yormaya başladı:)

12. benimde demek istediğim tam olarak bu zaten dlb türleri hepsi dmg dahil paylaşımı olmasın , bo2 vereceği %7 vuruş yeterli olur . tüm yazılarım 4-5 hakkında tek kelime yazmadım ama 4-5 çıkan güçlendiriciler konusunda bilgi sahibiyim adminim . ben madem bir güncelleme yapıldı oyun içinde daha kullanışlı ve daha net içeriği olsun diye düşündün . siz veya merkez yada diğer oyuncular faklı düşünebilir fikir alışverişi yapmakda fikir beyan etmekde sorun yok. kaldı ki nemesis özelliği normal denildi sonra güncellendi , gözükmeyen nickler uygun denildi güncellendi bu ve bunun gibi birçok değişiklik güncellendi .havoc ların vuruşları oranı sonradan değişdi normal lf4 lerin geliştirme oranı vuruş etkisi değiş neler neler değişdi ... yani demek istediğim bu güncelle geç bile kalınmış bir güncelledir kararsız lf4 çıkınca olması gereken bir değişim fakat merkez hala dmg-bl ile vuruş üzerinde etki bırakıyor bu mantıksız ve gereksiz bo2 lerden yani dağıtılmış güçlendiricilerden grup üyeleri faydalansın geri kalan tüm güçlendirciler ferdi fayda sağlasın kişiye özel
    benim demek istediğim bu . siiznde bu isteği veya bu düşünceyi iletmeniz .yarın yeni bir konu açarım adminim tşk. ederim iyi görevler

.Paradoks. bunu beğendi.
  13. KATALONYA

KATALONYA User

Yapılan dengelemeye itiraz etmenin mantıksız olduğunu düşünmekteyim. Tam yerinde ve gecikmiş bir güncellemeydi ellerine sağlık.
    Edit: Klanca yapılan şirket baskınlarında haritada ki 3-5 kişi karşı koymaya çalıştığınızda bu destekler yüzünden gemileri patlatamıyorsunuz yada toplu savaşlarda hem portalda kolay kolay tek yemeyiz bu sayede.

Son düzenlenen: 15 Mart 2019
    My-Memorys-Remains ve FlamesLordTR bunu beğendi.
  14. the_flood

the_flood User

burada herkes desteklerin düşmesini,kişiye özel olmasını destekliyor galiba... iyi de o zaman oyun içinde neden full destek adam arıyorsunuz o zaman kapı,görev vs. için... madem desteklerin azalması iyi oldu aramayın o zaman... bunu yazdım çünkü burada isteyenler var.

15. _01_

_01_ User

bence güç azaltılması kötü ama oyun açısından iyi olmuş en azından 1 grup gemi çift destek avantajı ile harita yok edemez artık rekabet ortamına katkı olmuş, tüm konularda da aynı özveri ile iyileştirme yapılır umarım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.