Daha fazla damage atmak istiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CaptanRenneN tarafından 7 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkdaşlar 2 gün oluyor başlıyalı dun 6m para kastım çabalarımla vegeance çektim ama 1k vuruyo adamlarda vegance var nerdeyse devaliuruma tek atıcak ne yapmam gerekiyo nasıl bi yol izlemeliyim
    Vegeance
    9lvl droit filan yok
    20k kalkan
    2tane b02
    5tane lf3
    5tane lf2 var
    %5 hasar tasarımı

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Vega için çok erken leonova geçerek kasılmalsınız ve içindeki envanteri tamamladığınızda yani leoya yetecek kadarını o zaman daha seri ve güçlü vurabilirsiniz lf3 lerinizi ve kalkanlarınızı ve hızlarınızı tamamlayınız .

3. leonava vardı vega aldım diye sattım :( ama leonada 1.600 vururken şuan vegada 1k vruyorm

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Leonov eski haritalarda 2 kat fazla vurma özelliği vardır siz her ne kadar gemi büyüyecek güçleneceğim desenizde maalesef bu düşünce çok yanlış envanteriniz tam olduğunda yani goliye geçecekseniz yani lf3ler gemiye göre ve iris yada flaxlara göre kalkanlarınız keza öyle olmadan geçtiğinizde gemi büyükte olsa içi boş olduğunda hiç bir anlamı yoktur.

5. Teşekkür ettim yanlış biliyomuşuz sağolun modum

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Rica ederim aklınıza başka sorular takılınca lütfen sormadan karar vermeyin sonuçta emek harcıyorsunuz kimbilir vegay hangi zorluklarda aldınız ve şuan işe yaramıyor lütfen sorun.

7. vega için uyumadan 2 gündür uğraşıyodum o kadar parayı bastım münazarada hep benden fazla bastılar en sonunda alabildim ama 1k damage atıyorum leeona ile sternuere tek atarken vega ile 2 atıyorum :( gerçekten sormamız gerekmiş

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ozaman biraz vegada takılın içindeki lazerleri tamaladığınızda her ne kadar yine leonov gibi olmasada bir işe yarayacaktır.

9. Heterodox

Heterodox User

dostum sana ufak bi tüyo vereyim gece saat 1.40 ve 6.40 arasındaki açık arttırmalardan vegayı 500kya hatta daha ucuza alabilirsin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.