Daha fazla kısayol tuşuyla, daha rahat savaşlar!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-ProzeN-. tarafından 6 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Merhaba başlıktan anlamışsınızdır fikrim kısayol tuşlarıyla ilgili.

Malum hızlı slot yetersiz kalıyor ve herkes vip olmadığı için fazladan slota sahip olamıyor. Benim fikrim bu slot sayısını arttırmak değil elbette çünkü o zaman vip üyelerin pek bir avantajı kalmaz bu konuda.

Oyunda bazı kısayol tuşları var. Örneğin; konfigürasyon değiştirmek için C tuşu, peti pasif modda etkinleştirmek için D, koruma modunda etkinleştirmek için ise R tuşu. Daha bunlar gibi bir sürü kısayol tuşu var.

Biliyorum sıkıldınız hemen fikrimi anlatmaya başlıyorum :)

Resimde en üstte gördüğünüz kutucuklar hızlı slot oluyor. Hızlı slota bir şeyler yerleştirebilme için de alttaki kısmı açıyoruz. Alttaki kısım hızlı slotun en sağındaki ok işaretiyle de açılabildiği gibi TAB tuşuyla da açılabiliyor. Benim fikrim TAB tuşuyla açılan bu kutucuklar arasında kısayol tuşlarıyla gezinebilmek ve kutucuklardaki mayınları, lazerleri kısayol tuşlarıyla etkinleştirebilmektir.

Şuanda lazerler görünür durumda. Eğer TAB + 2 ' ye basarsak roketler görünür hale gelir. TAB + 3 ' e basarsak roketatarlar görünür. Tabi TAB + 3 te bitmiyor, uçuş düzenlerine kadar TAB + 4, TAB + 5 ile bütün seçenekleri kısayol tuşlarıyla açabiliyoruz. Tabi bu sayılar klavyenin sağ tarafında değil üst tarafında bulunan sayılardır.

Örneğin TAB + 4 yaptık ve ekstralar kısmını açtık. Ekstralar kısmının ilk kutucuğunda
    insta kalkan duruyor. Şimdi sıra klavyenin sağ tarafındaki tuşlara geldi. TAB + 1 yaparak insta kalkanı etkinleştiriyoruz. Bize EMA dalgası mı lazım? EMA dalgası 2. kutucukta duruyor yani TAB + 2 yaparak EMA dalgasını da seçebiliyoruz.

Bu fikir oyuna gelirse ne gibi yararları olur?

1) Savaşların galibi oyunculuğa göre belirlenecek, güç, ekipman yine ön planda olacak ama güçsüzlerin savaş kazanabilmesi için daha çok şansı olacak.

2) Vip üye olanlar savaşlarda nerdeyse 2 kat daha avantajlılar ama bu yenilik gelirse vip üye olmayanların vip üye olanlar karşısında avantajı az da olsa artıcak.

Biliyorum konu biraz karışık ve uzun hani bazı şeyler yazılarak anlatılmaz gösterilerek konuşarak anlatılır ya bu da öyle bir şey olduğu için yazarak iyi anlatamadım. :D

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Opps anket eklemeyi unuttum bir moderatör konuya Evet, hayır ve geliştirilmeli seçenekleriyle anket açabilir mi? Tabi açabiliyorsa. Flood oldu özür diliyorum anket eklendikten sonra bu mesajımı sileceğim.

3. Merhaba ,

Bizlerin sonradan anket ekleme yetkisi yok maalesef. Konuyu kapatıyorum siz tekrar anket ekleyerek açabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.