Daha Fazla Vurabilmek İçin [Strateji]

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •62•DΣЯSİМŁİ• tarafından 21 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur. Bilmeyenlerde olabilir.

Daha fazla vurabilmek için prometid ile lazere besleme yapabiliriz.Neden seprom demedin diye soracak olursanız. Evet sepromda atış gücünü %60 yapıyor ama seprom zor bulunan bir hammadde.O yüzden sepromu baskınlarda kullanılması daha uygun.Prometidi ise kasılırken daha çok cubikon keserken kullanabilirsiniz atış gücünüzü %15 arttırıyor.Prometid beslemeniz bittiği anda kestiğiniz npc nin çöpünden alarak tekrar besleme yapabilirsiniz.Bunu sürekli yaparak fazla cephane harcamazsınız daha erken npc kesersiniz.Cubikondan daha fazla uridium,tp,credits,şeref alırsınız.

İnşallah sizler için yararlı olmuştur.

İyi Forumlar.

___LØADING¯¯¯ ve DuoTırs bunu beğendi.
  2. DuoTırs

DuoTırs User

İyi fikir daha önce aklıma gelmemişti . Ama bi seprom değil yani :D

3. adamlar sarı taşı boşuna mı yapmış :D seprom bitti mi çek abi sarı taşı 2-3 saat götürür sonra bi daha çekersn..

4. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler ancak konuyu gerekli bölüme taşıyorum.

İyi forumlar...

5. buzmavi

buzmavi User

Konu

Konunuz yanlışlıkla kilitlenmiş açtım .

6. efeefe55

efeefe55 User

Seprom Zor Degildir Kolaydir[PVP SEVENLERE Göre]

En Güzel Adamlari Kesince

50-42 Arası Seprom Gelebiliyor.

Örnegin Full İris Full Zeus Apis Hepsi Havoc Bir gemi baya sepromu Var 19 Level General Venom Kesilirse İcindekilerden Çıkacagi Min. 50 Sepromdur

İyi Günler Eski Darkorbitci

7. Sizin söylediğinizde güzel taktik. Fakat benim fikrim kasılmak için,sürekli npc ye daha fazla vurabilmek için. Baskına giden adam, pvp seven zaten sepromuyla gider. Ama pvp de adam keserken sepromun çabuk bitmemesi içinde çöplerini almak iyi fikir.

8. Alakası yok general olmasam da benim gemim saydığın tüm özellikler tek 1 seprom bile bırakmam patlarsam.

9. DuoTırs

DuoTırs User

Aslında şans işi yani ben o saydıpın özelliktekş gemiden baya düşüğüm ama gemimden sepromu eksik etmem kalkana basmak için .

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bilgilendirme için teşekkürler umarım arkadaşlarımız bu yazdıklarınızı değerlendireceklerdir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.