Daha Hızlı Gelişmek İçin Ne Yapabilirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve l4nntheclever1 tarafından 5 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet arkadaşlar merhaba. Benim gemim goliath sentinel solace tasarımları var. Tartarus gemisi var.

3 lf4
    32lf3
    21bo2
    18 elit hız
    8 iris

13 arge puanım var. skylabım 20 level.

pet 5 level otomatik toplayıcı ve kamikaze var 1 level.

gemiyi geliştirmek için en hızlı nasıl bir yol izleyebilirim. önce neleri geliştirmeliyim. ne yapmalıyım. ne kesmeliyim. yardım ederseniz sevinirim. server de us4

bir de alpha ve beta kapıları açık şu anda

2. TufanGuzel

TufanGuzel User

Merhaba,
    Öncelikle en hızlı katlayıcı alıp kutu toplarsın veya 5-3'te pala toplarsın. Bütün yatırımı zeta kapısına yaparsın x2 günleri 10 kere zeta bitirirsen 1000 günlük dosyası 500 anahtar 500 bin uri ortalama tam hatırlamıyorum ama çok iyi x4 elitinde olacak. Muhtemelen çok şanssız değilsen havoclarda tamam olur. Hercules için kapı yapmaya başlarsın. Şuan ben 2 haftada bir zeta bitiriyordum bu son zetamı 5 günde açtım çünkü 20 argeye ulaştığım için artık uride basıyorum kapıya. Artık oyunda npc falan keserek kasmam çok zor ve yavaş en mantıklısı çok basit olan zeta kapısı ve çok güzel ödülleri. Günde 200 gg kasabilirsen çok şanssız değilsen her hafta sonu zeta açarsın. Alpha ve betaya keşke yatırım yapmasaydın. Yeni başlayan bir kişiye pek yardımı dokunacak kapılar değil. Tortu gemisi palada süper iş yapıyor. Mükemmel hızı sayesinde düşman saldırsın npc saldırsın farkı yok sen duraksız pala topluyorsun.

Fren bunu beğendi.
  3. zeta kapısını yapabilir miyim ki, alphada tallinlerde patladım bir kere daha girmedim. :D

bir de o kapıları açmam deneyimsizliğime denk gelmişti. öylesine açıyodum :D

4. TufanGuzel

TufanGuzel User

Kapıdaki yaratıklar çok yavaş 100k civarı pro besle lazere kalkan ve hızıda besle. Ağır konfide kaça kaça kes vuramıyorlar bile. Canın bile inmeden yaparsın. Ben senle neredeyse aynı güçteyim seprom besleme ve x2 ile 30 40 dkye can inmeden bitiriyorum. Alphadan daha basit kapıdır 360 hızlı sana yetişemiyorlar kaça kaça kesiyorsun :)

5. tamamdır saolasın :D

6. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Arkadaşımız size çok güzel bir şekilde yardımcı olmuş sanırım.:)

Başka sormak istediğiniz bir soru var mı? Konuyu kilitleyelim isterseniz?

İyi Forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.