Daha iyi bir oyun...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dejavuu1947 tarafından 10 Eylül 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selamlar darkorbit adminleri, değerli oyuncuları ve bot & trenleri;

Öncelikle şunu belirteyim oyuna 2008 de başladım ve ara sıra bıraksam da hayla devam ediyorum. Oyun gidişat olarak geçtiğimiz yıllara göre gerçekten gelişme gösterdi ve hep bir adım ileri taşıdı, oyun önceden güzeldi şöyle böyle diyenleri umursamayın çünkü eskiden para yatırmadan kesinlikle hızlı gelişim gösterip full olamıyordunuz.

2012-2014 yılları arasında oyuncu sayısı güzeldi, savaşlar pvp pve herkesin elle oynadığı zamanlar. Sonrasında ise 2016 yıllarında tek gemili sisteme geçtiler cerrah, cyborg gibi ve botların şafağı dediğimiz yıllar gelmiş oldu.

2020 de orcus ve modül sistemi devreye girdi ki tamamen şansa dayalı şekilde geminiz güçleniyor ve iyi oluyorsunuz. Günümüzde ise plus gemilerin çıkışı ile çeşitlilik artmış oldu. Her ay gelen savaş bileti ile modüller kazanabilirsiniz ve şansınız varsa yenilmez duruma gelebilirsiniz.

Fakat her yeni güncelleme de oyunun flash motoru daha kötüye gitmeye başladı artık sunucular kaldırmaz hale geldi. Geçtiğimiz yıllarda Unity haberi verildi ancak rafa kalktı çalışma var mı bilmiyoruz. Son 1 haftada ise oyuna giriş sorunları yavaşlamalar aksaklık kopma lag gibi problemler daha sık olmaya başladı.

Oyunun geliştirici ekipleri yeni etkinlik yerine önceliği sunucuya ve yeni oyun motoru yapmaya uğraşmalılar diye düşünüyorum. Önce altyapı sonra bina değil mi?

Düzenli olarak vip indirim çeken oyuna destek veren pazar günleri destek çeken oyunculara daha iyi bir oyun deneyimi sunmuş olursunuz. Stabil olmayan flash motoru fps düşmesi kasma sorunu oyunu çekilmez hale getiriyor ve zevk alamıyoruz. Sadece daha iyi bir oyun istiyoruz teşekkürler.

TR|SUBUTAY bunu beğendi.
  2. Ben unityden umutlu idim ama işi bilen bir kaç kişi ile konuşunca tüm umudum çöpe gitti. Oyuna sıfırdan başlanması gerekiyor gibi bir şey zaten unity geçişi. Zaten yapılması lazım olsaydı, şimdiye kadar on kere geçerdi bu Çinli sahipler. Demek ki böyle kalması daha büyük bir getiri sağlıyor. Oyun düzelir mı? Sanmıyorum. Her gün daha da kötüye gitmesin diyoruz artık. Bir gün gelecek, 2006'da başlayan uzay maceramızın sonuna geldik uzay pilotları diye bir mail alacağız. Onlar da biz de kurtulmuş olacağız.

3. smoonrise

smoonrise User

Kendi adıma artık asla iyi niyetli ve olumlu düşünmüyorum , bu ticari oyun firmasından maddi manevi kim menfaat elde ediyor ise kazanç sağlıyor ise en kısa zamanda umarım bu haksız kazançlarından olurlar .

Şuan zaten para yatıran yatırmayan tüm legal oyuncuların haklarını gasp ediyor hakları konusunda hırsızlık yapılıyor konumdalar , teknik hatalar için belki iyi niyet gösterilebilir ama illegal hakkındaki botlar buglar kamufle görme x4 rsb mizeri otomatik işaret alam gemi bağlamaya 6-7 yıldır sessiz kalınması ve buglara sözde banlama cezalarında bile para kaybı korkusu ile dengesiz adaletsiz cezalar verilmesi kazanılan haksız envanteri bile silmekten korkan bir firma batmayı çoktan hak ediyorlar .

Not : Anasayfa bile giriş sayfası bile gelmiyordu %temp% temp Prefetch temizledim ve Windows - SoftwareDistribution - Download temizledim öyle giriş sayfası geldi bende 15:15 civarı günlük girişleri aldım .

Son düzenlenen: 10 Eylül 2022