Daha ne kadar sabredeceğiz ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BoldMan- tarafından 10 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -BoldMan-

-BoldMan- User

Mini haritadan porta vuruyorum gemi gidiyor gözüküyor ancak kırmızılıklar hala ortada ve saldırı alıyorum, spectrum açıyorum etkili olmuyor...oyunu en düşük görsel ayarlarda oynuyorum birde...
    Düşman atlayıp kapışmaya başladığımızda ise minimape işaretleme yapamıyorum bunlar 1değil 2 değil... oyun flashplayersız oynanmıyor, e bu sorunları kim düzeltecek ? flashplayer kaynaklı sorunlar diyeceksiniz oyunun parçası o , sizin gidermeniz lazım değil mi? biz yoksa daha ne kadar sabredeceğiz? Çok can sıkıcı sebeplerhemde çok ...

2. buzmavi

buzmavi User

Bağlantınız kopmuş oyuna tekrar giriş yapmanız gerekir yada oyun ekranınızı kapatıp yeniden yüklemelisiniz

3. -BoldMan-

-BoldMan- User

bağlantı kopan yerde üzerimden sayılar nasıl kalkıyor ?

4. buzmavi

buzmavi User

O zaman şöyle yapınız flash player güncelmi buna bakınız çerezlerinizi temizleyiniz arka planda açık sayfa yada programlar varsa bunlar kapatınız özellikle flash belleğini kulllananları.. Ayrıca oyun ayarlar bölümündn grafik kalitesini azaltarak hatat kullanmaığınız efekleri kapatarak kasmaları azaltabilirsiniz.

5. aynısı bende de oluyor, eskiden portaldan atlayınca haritanın portal yerine başka bir yerinde başlatabiliyordu, bunu minimapten bir yere tıklayıp bi süre oraya ulaşmayı bekleyince çözüyorduk, ama artık bu olay olduğunda mini map sadece gösteriyor üzerine tıklayamıyoruz, her zaman olmuyor ama yine de sinirleniyor insan. sekmeyi kapatıp tekrar başlaya basınca düzeliyor chrome kullanıyorum

6. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Adminimin belirttiği uygulamaları yapınız. Bu durumda düzelecektir. En önemli olan gereksiz programları ve işlemleri durdurmanızdır.

İyi forumlar...

7. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Adminimin belirttiği uygulamaları yapınız. Bu durumda düzelecektir. En önemli olan gereksiz programları ve işlemleri durdurmanızdır.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.