Daha önce uri çekmemiş uri çekecek kişilere kod verebilirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXGöKMeLixX tarafından 26 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar bende uri kodu var ve biliyosunuz bunu başkasına verince kodu o etkinleştiriyor ve ilk uri çekiminde %10 bonus geliyor her iki kişiyede eğer daha önce hiç uri çekmemiş ve uri çekecek biri varsa ona bu kodlardan birini verebilirim eğer uri çekmicekseniz bu kod işinize yaramaz çekcekseniz yada yan çarınıza çekcekseniz verebilirim hem bana hem size %10 bonus gelicek siz mesala 90 k uri çektiniz size 99 k uri gelcek bana 9 k gelcek anladınızmı yorum yapın ben size veririm kod

2. yanlış anlama ama ben bilmiyorum ve düşüncem şu mileti kandırmayamı çalışıyorsun ?

3. hayır kardeşim ben uridium çektim sonra kod geldi ne işe geldiğini araştırdım başkasına veriyomuşuz o kişi uri çekince %10 sana bonus % 10 o kişiye bonus geliyomuş yani iyi bişey sadece kodu o kişiye vercem zaten ama ilk defa uri çekmesi lazım çekmeden önce o kodu girmesi lazım

4. Merhaba ,

Maalesef forumda bu tür kodların paylaşımı yasak. Olumsuz durumlar yaşandığı için bu tür paylaşımlara izin verilmiyor.

Fakat başka ortamlardan yapabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.