Daha sonra

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KatilLaz53 tarafından 20 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KatilLaz53

KatilLaz53 User

Arkadaşlar 15 lf3 full hız ım 7 tane flax ım var 7 lf 3 ü flaxlara koydum 2 tane bo2 var bundan sonra ne yapmalıyım

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Leonov gemisi alarak x-3 ve x-4 haritalarında bu ekipman ile hızlıca uridium kasabilirsiniz.

İyi forumlar

3. KatilLaz53

KatilLaz53 User

Teşekkürler cm bu arada uri çekmeyi düşünüyorumda ne yapmam lazı uri çekince 450 k uri çekicem x3 le

4. Merhaba,

Lf3 ve B02 lerinizi fulleyip 2 tane irisinizi uriudum ile alıp geri kalan uriudum ile ar-ge yapmanızı öneririm.

İyi Forumlar

5. KatilLaz53

KatilLaz53 User

Süvari adminim ben aslında kafamda bir düzen kurmuştum isterseniz yazabilirim buraya

6. Merhaba,

Tabii buyrun yazın karşılıklı istişare yapalım en son karar yine sizin :)

İyi Forumlar

7. KatilLaz53

KatilLaz53 User

13 Adet BO2 130.000
    12 Adet LF3 120.000
    PET 10 50.000
    Oto Toplayıcı 7.500
    Hammadde modül 2.500
    Kamikaze modül 7.500
    Tamir modül 2.500
    4 Adet İris 141.000
    Toplam 461.000 Uri
    Böyle bir hesap çıktı ortaya ama 11.000 uriyi kendim yapıcam

8. Merhaba,

Hammadde 1 oto toplayıcı 1. seviyeler işinize yaramaz bence boşuna almayın petinizi 8 level yapıp 3. levellerini alın.Ama tamir modülünün 1. seviyesi ihtiyacınızı karşılar yani onu alın tabii ki de.Ama diğerleri için 3. levelleri beklemenizi öneririm.
    LF3 ve b02 aynı zamanda pet almak iyi bir giriş olmuş.
    Eğer serverinizde fazla yoğunluk yok ise yani credi ile iris alabilecekseniz 4. irisinizi uriudum ile almamanızı öneririm.
    Eğer dediğim gibi oto toplayıcı, kamikaze, hammadde toplayıcı modüllerinin 1. seviyeleri ve 4. irisinizi almazsanız oradan artan uriudum ile ar-geye başlayabilirsiniz.

İyi Forumlar

9. KatilLaz53

KatilLaz53 User

Saol Süvari adminim sizin dediğin gibi yapıcam ama oto toplayıcıyı alsam hem canavar keserim hemde bir yandan pet de kutu toplar

10. Merhaba,

Rica ederim elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmak bizim görevimiz.
    Petiniz sadece ekranda gördüğünüz kutuları toplar daha ileri gidip kutu topluyacak diye heves etmeyin ama fazla uriudum tutmayacağı için alabilirsiniz tabii ki de size kalmış.

İyi Forumlar

11. KatilLaz53

KatilLaz53 User

13 Adet BO2 130.000
    12 Adet LF3 120.000
    PET 10 50.000
    Oto Toplayıcı 7.500
    Tamir 2.500
    3 Adet İris 81.000
    Toplam 391.000 Uri
    Süvari Adminim dediğiniz şeyleri eksilttim ve böyle oldu geri kalan uriyle kaç arge yapılabilir

12. Merhaba,

BURADAN ayrıntılı bir şekilde bakabilirsiniz ayrıca bunları alırken %25 indirim paketi bir haftalık almanızı (maliyeti fazla değil )şiddetle öneriyorum.

İyi Forumlar

13. KatilLaz53

KatilLaz53 User

Teşekkürler Süvari Adminim şiddet beni canlandırdı bu hafta pazar günü ikisinide alıcam

Konu Kilitlenebilir

14. Merhaba,

Rica ederim görevimiz.Şiddetle tavsiye önemli tabii :D
    Oyuncununn isteği üzerine konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.