Daha yazmadan konuları kitleyen modlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *KØMΛИĐØ*=»[TÜRK] tarafından 4 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ((Uzun diye okumamazlık yapmayın!!!))Adamların hakkı yenilmiş foruma yazıyor adamı geçiştirmeye çalışıp konuyu kitliyorsunuz ortadan kaldırıp kimsenin görmesini engelliyorsunuz ayrıca konuyu açan kişinin arzusuyla konunun kapatılması gerekiyor yoksa darkorbittede adalet kalmadımı ? konuya alakasız yorum yapıp uyarıp kitleyecek mod admin vs. gelmesin buraya diğer arkadaşlarımızında böyle konularda fikirleri nedir acaba merak ediyorum mesela tam hatırlayamadım forumda en üstte **RAHATSIZ** arkadaşımızın konusunu okuyordum düpe düz hakkı yenilmiş ve alakasız cevaplar vererek kendi şirketinizi korumak için görevinizi yapmak için doğrudan şaşıp konuyuda kitliyorsunuz bunlar gözümüzden kaçmıyor sonra niye uri çekilmiyor oyun bitecek hemen helix çıakrtalım çift gününü her hafta yaaplım dersiniz konuyu kilitlemeyin nerde buna benzer sorunları olan varsa yazsın buraya kardeşlerim. Çünkü bunları benim gibi yazmayıp susarsanız hakkınızı arayamazsınız sonuna kadar haklıysanız önünüzde dağ kadar engel olsada parçalayıp doğruyu duyurmanızı kanıtlamanızı tavsiye ederim.

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

O arkadaşımızın yazılarında bizimde cevaplarımızı okudunuz mu :)Defalarca chat sorunlarına forum üzerinde çözüm bulamayacağımızı yazdık.Karşı tarafında hakaret etmesinin doğru olmadığını ifade ettik, ancak sürekli aynı soruyu yineledi.Yetkimiz yok diyoruz ne yapabiliriz ne önerirsiniz,siz olsanız ne yapardınız.

3. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Gereksiz cevaplar hangileri ?

Bazı konuları bizim kilitleme hakkımız var.

Evet çoğu konu oyuncunun isteği üzerine kilitliyoruz.

Eğer Alakasız yorum yapıyorsam görevimi yanlış yapıyorum demektir.

Bu da size beni şikayet etme hakkını veriyor.

Şikayet edin o zaman.

Haklıysanız gerekenler yapılacaktır.

Aynı şeylerin tekrarlandığı konuların devam etmesiz gereksiz.

Çünkü hep aynı soru sorulur aynı cevap yazılır fark eden birşey olmaz.

Birinin hakkı yeniyorsa yada hakkının yendiğini düşünüyorsanız şikayet edebilirsiniz.

4. Dediklerimin sonuna kadar arkasındayım cevap verememişsiniz zaten konuyu kendi isteğim üzerine kilitlenmesini istiyorum.

5. Merhaba ,

Forumda konular neden kapanır ?

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.