Bug / Oyun hatasi dalgamı geçiyorsunuz ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hαяяу____POTTΣЯ tarafından 25 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu oyunun hali ne sonra patlıyoruz kapıda yazıyoruz supoorta vermiyor artık kapıyı tamam anladık low deişçekte bu kadarda olmaz ki

2. KARANLIK

KARANLIK User

3. karanlık modum bu sizce normal bir lag mı yada normal bir baglantı kopmasımı ezberlemişsiniz iyi bi cerz silin modem kapatın karsınızda cocuk yok 3 gündür ozellikle sıkıntılı oyun anasayfada alısverişe nbile giremiyorum error server respond hatası verip duruyor bu ne demek server cevap vermiyopr demek...demekki her hata bizde degilmiş size düşende durumu rapor etmek üslerinize...bizi başınızdan savmak degil kolay gele

4. __VERYON

__VERYON User

karanlık modum tr1 servuruna girip de oyun oynayabiliryomusunuz bı bakarmısınız sorun gercekden de bız demi

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar mevcut sorunlardan haberimiz var bizler üstümüze düşüp gerekli yerlere rapor ettik konuyu.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.