Damaner Etkinliğindeki Adalet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SAMSUNLU-sbf tarafından 10 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Demanerin son haritada yani patlayacağı haritada en cok hasar veren 10 oyuncuya kutu düşmesi... damaner yaratığının canı yarıya gelene kadar bazı kendini uyanık sanan oyuncular vurmuyor... yarım canla porttan atlayan damaner 50 kişilik oyuncunun saldırısı altında kalıyor ve o haritada patlıyor en cok hasar veren 10 kişiye kutu düşüyor.. peki o damanerin canını kalkanını o düzeye kadar getiren oyuncular ne alıyor bundan..hiçbirşey... nerde burda her etkinlikte ki gibi haksızlıga göz yummamayı eksik etmeyen darkorbit.. zihniyet şudur siz pişirin biz yiyelim.. DARKORBİT diğer etkinliklerde ve klan etkinliklerinde adaleti eşitliği uyguluyorsunuzda bu damanerde neden bu haksızlığa göz yumuyorsunuz ??????????

elektro ve **_GüNeY_KoReLi_** bunu beğendi.
  2. bahsettiğin olay benimde başıma geldi :) adaletin bittiği yerde darkorbit başlar.

elektro bunu beğendi.
  3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Lütfen etkinliklerle ilgili düşüncelerinizi etkinliğin geri bildirim konusundan yapmaya özen gösterin, bu şekilde toplu olarak sorunlar görülüyor ve raporlanması daha hızlı ve kolay oluyor.

Ayrıca dediğiniz olayı tabi ki raporlayalım ancak nacizane aklımı kurcalayan bir soru var:
    • Madem diğerleri vurmuyor, son haritayı bekliyor peki o zaman diğerleri neden vuruyor da onlar da diğerleri gibi başkalarının vurmasını beklemiyor?
    İyi forumlar.

elektro bunu beğendi.

4. Ozaman kimse vurmasın herkes beklesin Hak ve adaletli bir etkinlik getiremeyen yönetiminize önce dönüp bakın sonra oyuncularda hata sorun arayın.

elektro bunu beğendi.
  5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Sizinle anlaşamadığımız nokta burasıdır. Ben yöneticime mükemmel bir etkinlik yaptıklarını belirtmedim ki zaten son 2-3 demaner etkinliğine kusurlarından ötürü katılmadım. Etkinliği de savunmadım, raporlara ekleneceğini de belirttim. Aklıma gelen nacizane soruyu sordum sadece. "Vurmayın abi siz de demanere, o zaman herkes eninde sonunda vurmak zorunda kalacak" demeye çalıştım. Önce okuyalım, anlayalım. İdrak etmek önemli.

İyi forumlar.

elektro bunu beğendi.
  6. sizce kimin umrunda olur??? adam orda aman benım lazerim gitmesin aman benim sepromum az aman şöyle aman böyle.... bırak enayiler sıksın biz bekleyelim akşama kadarda yaratık dönse bekleyelim... illa birkaç sazan gelip sıkacak o yaratıga öyle yada böyle can ve kalkanı azalacak o zaman döneriz 2 lazer atarız alırız kutumuzu işimize bakarız... adamların yaptıgı bişi yok ki gidiyor portta bekliyor sadece ekrandan takip ediyor.

elektro bunu beğendi.
  7. TR-3 DE ASES KLANIN MONTAJ BUGU YAPIP 300 400 TANE YENİ LF4 PARÇALARI OLUŞTURDU. ŞİKAYET ÜZERİNE TR-3 BAZI KLANLARDAN GEMİLER BANLANDI. SUPPORTTAN VERİLEN CEVAP SINIRSIZ BAN 'ARTEMİS' ADMİN CHATE GİRİP BU GEMİLER BİR DAHA AÇILMAYACAK YAZMIŞTI. ŞİMDİ HANGİ HAKLA TOSUN PAŞANIN GEMİSİ AÇILIR. BU TOSUNUN 3. BANI ZATEN. AKLIMIZA YOUTUBE YÜKLENEN DARKORBİT İFŞA VİDEOLARI GELİYOR VE TOSUN PAŞANIN ADMİNLERLE YEMEK YEDİĞİ FOTOĞRAF GELİYOR. ADALET NEREDE ?
    bu şahsa katılıyorum açılan bir gemide ben atayım buna cevap yazmışlar bakalım bana yazabileceklermi ben o geminin içinde ne var ne yoksa biliyorum bakalaım bana ne yazacakalr ★Karadeniz61 nik bu buda linki buda linki hesap zamanı bu gemide kaç rsb var kaç yeni lf4 var ben biliyorum bunu açan admin hayindir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Nisan 2018
    elektro bunu beğendi.
  8. elektro

elektro User

bu ases de neymiş kardeşim :) her taşın altından onlar mı çıkıyor bu arada kaç rsb var :)

9. Sanırım sizinde idrak yollarınız kapanmış istanbuldaysanız Özel hastanede çok iyi bildiğim KBB.

10. güncel ..

11. cinnahhh

cinnahhh User

İlk kez sizden duyuyorum demanerin ilk 5 günü tüm yaratıklardan kutu aldım tr6 oyuncusuyum ve son haritada sıkmadığım çok zaman oldu hatta bir seferinde kutuyu 4 saat sonra aldım irislerim patladığı için sinirlenip çıktım oyundan patladığım haritadan sonra 2 harita ilerisindeydi kutu.

12. Kebirifai

Kebirifai User

Doğru söylüyorsun.Sıkan kişilere bakıp nerede patlar tahmini yürütüp orada bekliyorlar.
    Bana göre çıktığı andan itibaren verilen hasar göz önüne alınmalı.
    Ayrıca güçsüz gemiler unutulmuş bir etkinlik.

13. Bu durum benimde başıma geldi.Ben o kadar lazer ve seprom harcamdım ama kalkanı bitince Demanerin benden daha fazla vuruş gücü olanlara gitti ödüller.Yani benim en başından beri sıktığımın hiçbir anlamı getirisi yok çok saçma bir sonraki Demanerde umarım bu soruna çözüm bulunur.

14. @GÖÇEBE evet sayın adminler uyumayın cevap vermeyerek herşeyi örtpas etmeye çalışmayın insanlığına yakışır bir şekilde gelin burda tavrınızı sergileyin... diyin ki haklısınız bir adaletsizlik var burda bir haksızlık var burda ama bunu kapatırsak biz bu açıktan yararlanamayız diyin.. diyin de sizde rahata kavuşun bizde rahata kavuşalım... o zaman şu lanet oyunu sizde buglu oynayın bizde buglu oynayalım hatta aramızda alışveriş bile yaparız sizin bildiğiniz bize bizim bildiğimiz size... o herşeye çalışan kafanız bilsin ki bu oyunu sizde bugla hileyle botlarla oynuyorsunuz...

15. Adaletin bittiği yerde darkorbit başlar yazmayın boşuna yenimi öğrendiniz etkinliklerdeki hataları

16. arkadaşım başlığı niye değiştiriyorsunuz dikkat çeksin diye ben öyle bir başlık yaptım amacınız nedir sizin zorla bana kötü laf kullandırtmayın adam gibi gelin şurda ne yazacaksanız yazın yazmayacaksanız https://board-tr.darkorbit.com//threads/oyun-kurallari.131990/ burdaki kuralları uygulayın...

17. Cevabı belli sorular :D Neden aramayın!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.