Destek Damaner

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯gαмє-☼-σνєя¯¯»TR tarafından 29 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. modum damaner gün içinde saat kaçta çıkacak? birde 1 kere yakaladım kestim ama göreve işlemedi

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ters köşe yaptılar ya normalde her 20, 40 geçe ve saat başında çıkardı bugün 10,30,50 geçe çıkıyor -,-

3. yani bırazdan çıkacak diyorsun 30 geçe dediğine göre

4. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

o geörevi yapmanız imkansız ben almadım bile ilk işaretlemen lazım :)

5. supportta yazdım genel bir hata var dedi bugün düzelirmi dedim "hafta sonu olduğu için mümkün görünmüyor maalesef." dedi

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

"Hakimiyet etkinliğinin bir diğer raundunu 20 Mart Cuma gününden 29 Mart 2015 tarihine kadar gerçekleştireceğiz. Popüler Demaner Freighter NPC'si her gün bir kaç saatliğine haritalarda olacak. Buna ek olarak, her zamanki klan ve kişisel ödüller de olacak."

Etkinikde ki açıklama bu yöndedir.

Bugün ki Demaner Etkinliğinde , Verilen görevlerde sorun var gibi görünüyor , Kesen yada Kesmede katkısı olan oyuncuların Kill puanı yazılması gerekiyor ancak yazılmıyor.

Demanerin çıkması konusunda bir şey diyemem , Bildiğim tek şey genellikle yoğun olan saatlerde , Her şirket haritasında 1 Tane olacak şekilde , çıkarıldığıdır.

Arkadaşımız , Support ile durumu görüşmüş ve sağ olsun bilgisini sizlere de vermiş

Bugün hafta sonu olduğu için , Pazartesiyi beklemek zorundayız gibi görünüyor.

Ben yinede bugün yaşanan bu sorunuda ek olarak rapora ekleyeceğim.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.