DAMANER

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●ŹÜŁƒ-Ü_BΣYДŹ● tarafından 29 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Damaner bu gün saat kaçda bitecek?

2. Merhaba ,

23:59 olarak gözüküyor fakat Türkiye saati ile 01:00'dan sonra bitebilir.

İyi forumlar.

3. matkap34

matkap34 User

kıyamet adminim her sıkan kişiye yazmaması normal mi problem mi bunu net olarak söyler misiniz ?

4. Merhaba ,

Ayrıntılı bilgim yok fakat son yani patlatma vuruşunu yapana yazıyordur. Sıkıntı mı yoksa normal midir bu konuda bir sorun bildirilmedi.

İyi forumlar.

5. Demaner görevinde kime kırmızıysa sadece ona işlemekte Bugün çıkan hercules görevindede sıkıntı oluyor bu durum Hatta ben görevi yapmadım bu yüzden

6. admin saat 1 de bitecek dediniz ama saat 40 dk dır çıkmıyor artık damaner neden?

7. Aynn son etkinlik günü 01.00 e kadar durması gerekiyordu ama 1 saat olacak çıkmıyor artık

8. Merhaba ,

Saatler 1 saat ileri alındığı için " Son gün 21:00-23:59 arası yerel server saatlerinde. " 22:00-24:59 şeklinde olabilir. Şu anda hala çıkmıyor mu ?

İyi forumlar.

9. 30 dakika oldu ama hâla demaner çıkmadı grupça bekliyoruz?
    Çıkmıyor. Zaten sabahtandır çıkıyor 21:00-23:59 olayı ne alaka?

10. ayn hala çıkmıyor

11. Merhaba ,

Şu anda konu ile ilgili bilgi mevcut değidir. Sabahtan yada gün içinde neden çıktığını bilemiyorum. Ben etkinlikle ilgili konudaki bilgi verdim.

Belli aralıklarla çıkacak olabilir şu anda bilgi yok maalesef.

İyi forumlar.

12. Bakın bu etkinlik başlı başına saçmalık oldu. Merkeze bildirin bir hata olduğunu telafisi yapılsın lütfen. Duyuruya 21:00-23:59 dediğiniz için ben bugün sabah dışarı çıktım eve geldiğimde sabahtandır demaner var dediler o an iyi bir çınlattım kulaklarınızı.

İlk sıkma olayıda saçmalık hata var dendi adminler tarafından düzeltilecek dendi.

Kısaca etkinlik her şekilde oyuncuları mağdur etti lütfen bildin ve telafisi yapılsın ek olarak 1 saattir demaner çıkmıyor ne olacak şimdi? Her yeri hata etkinliğin.

13. Merhaba ,

İlk olarak bize gelen bilgi o şekildedir yani biz kafamızdan şu saatlerde diye yazmıyoruz. Ayrıca genel bir sorun yaşandıysa merkezin alacağı karar doğrultusunda telafi yapabilirler. Fakat tam olarak nasıl bir şey yapılır yada yapılır mı bunu bilemiyoruz.

İyi forumlar.

14. Bakın bende diyorum ki size öyle bilgi verildiyse YANLIŞ BİLGİ vermiş yada etkinlikte SIKINTI OLUŞTU. Sonuç olarak etkinlik adaletli bir şekilde ve sorunsuz gerçekleşmedi bundan ötürü TELAFİSİ yapılmak zorunda zaten giş kuralları denen bir şey var. Sizdem ricam bildirin yetkili yere sorun olduğunu telafinin yapılması gerektiğini belirtin bunu istiyoruz.

15. butun görevleri yaptım fakat damanere vururken kırmızı yandı yandı ama ne fark eder yine saymadı. bunda bir hata yanlışlık olması gerekiyor vuruyorum kırmızı yanıyor ama kesildiğinde sağmadı o kadar elitim boşu boşuna gitti desem yeridir yani

16. Etkinlikte hata vardı, her konuda vardı. Yaratığın ilk sıksanda işlememesi, forumdaki duyurunun yanlış olması veya merkezin yanlış bilgi vermesi. Gine şuanda bile demaner çıkması gerekirken 2 saatir çıkmaması vs vs.

Şuan çıksa ben görevi bitirecektim kaldı, telafisi yapılmak zorunda giş kuralları var bizim haklarımızda var aynı şekilde lütfen merkeze iletiniz.

17. Bence herhangi bir telafi ödülüne gerek yoktu 3 saat çıkmadı diyemi telafisi olacak!

18. Tabiki olacak. Görevi yapamadık çıkmadığı için. 3 saatte 9 kere çıkar. Çıksaydı şuan bitmişti görev 2 tane kaldı zaten. Hata var forumaki duyuru yanlış yada merkez yada sistem ben bildirdim support'a, burdan FM'lerde bildirirse merkeze iyi olur hata var çünkü hakkımızı yemeyin senede bir etkinlik yapıyorsunuz madem.

Ek olarak 21:00-23:59 yazmasa orda ben sabahtan bitirirdim görevi nasılsa akşam olacak diye sabah oyuna girmedim burda bir kere duyuruda hata var. Buda benim sorunum değil. Duyuru sıkıntılı olmasa görevi çoktan yapardım, gereğinin yapılması gerekli.

19. Dün 01.00 e kadar sürdüyse bugün 22.00 den sonra devam etmemesi normaldir çünkü bi demaner erkinliğinde yalnızca 1 gün 01.00 e kadar sürüyor Oda dün olduysa bugün olmaması normaldir yani herhangi bir sorun yok

20. Kardeşim duyurulara gir bak orda saat ne yazıyor beni ilgilendirmez o su şu su busu. Suç o duyuruda ya merkez yanlış ya forumda duyuruyu açan admin yanlış yazdı bu benim suçum değil o yüzden gereken yapılmalı ben keyfimden beklemedim sabahta yapardım bilsem çıkacağını.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.