DAMANER

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●ŹÜŁƒ-Ü_BΣYДŹ● tarafından 29 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Demaner'in ortaya çıkış saatleri ;
    •İlk gün 00:01-21:00 arası.
    •Diğer günler 12:00-21:00 arası
    •Son gün 21:00-23:59 arası yerel server saatlerinde.

Yazımda hata yapmışlar bence önceki mesajımda dediğim gibi son gün uzatılmadı Sondan önceki gün uzatıldı Ayrıca hercules droid tasarımını alamadığınız için bahaneler söylüyorsunuz Görev zordu zaten siz son ana bıraktıysanız o sizin sorununuz Sabahtan beri oyundaysanız yapmanız gerekirdi Bunun için yönetimin yapacağı birşey yok O görevi yapan zaten bi avuç insan Demaner kime kırmızıysa onun görevine işliyordu ve bazen kırmızı olduğu halde bile göreve işlemiyordu Bende görevi yapmadım ama sizin gibi söylenmiyorum Herhangi bir telafinin olacağını sanmıyorum ve olmasınıda istemiyorum

2. Senin istememenle olmuyor. Yazımda hata yaptılarsa sonucuna katlanmaları lâzım. Sabahtandır oyunda değildim ben akşam çıkacak diye plan yaptım ve oyuna girmedim eğer sabah çıkacağını bilsem girerdim. Bu benim suçum mu oluyor şimdi? Onu geçtim o saatlerde bile çıksa yapardım son ana bırakmak değil 3 saat boyunca çıkacak diye biliyorum ben.

Gereken yapılmalı.

3. Hep sabah çıkıyor zaten :D sabah çıkacağını bilsem diyorsun

4. Merhaba,

Kendi gözlemlerimiz sonucunda demanerde herhangi bir sıkıntıya rastlamadık. Şahsen kendim de hercules görevini yapamadım fakat buradan gelip söylenemiyorum maalesef :)

Telafilik bir durum yok. Ortada bir sorun da yok.

İyi Forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  5. Bencede modum konuya gerekli cevap verilmiştir bence Halen bir sorun olduğunu düşünen varsa supportta mesaj atsın Yoğun bir şikayet olursa belki telafi ödülü olur ama olacağını sanmam

6. Merhaba ,

Arkadaşlar tekrar genel olarak yazayım.

Merkez tarafından alınacak karar doğrultusunda olabilir yada olmayabilir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.