Damanerde Protokol Düşürmek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SAMSUNLU-sbf tarafından 7 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu konuyu açmamdaki sebep gun içerisinde kim ne kadar protokol düşürmüş onu öğrenmem acaba benim gemide mi sorun var ??? neredeyse her damanerde kutu düşürüyorum bazıları tek kutuda 2li 2li protokol alırken bize de bolcana gunluk dosya ve gg enerji veriyor... şöyle bir hesap yaparsak mesela dün damaner 12 saat boyunca oyunda kaldı saatte 3 defa damaner cıkıyor 12*3=36 damaner yapıyor... bana dun 1 defa protokol verdi. bu şans denen şey bir tek bize mi gülmüyor.. napalım kendimizi damdan aşağı mı atalım anlamadık ki.. varsa taktiği olan yazsın da bilelim..

2. 4.lvl mi düşüyor protokoller?

3. evet

4. bana 3 tane kalkan yönlendirme 1 tane kutu protoklu düştü 4 tane yani hiç oil düşmedi gerisi gg ve bol bol araştırma dosyası 2 defada rb mermisi :)

5. Merhaba,

Demaner Etkinliğinin içeriğine baktığımda Protokol Bırakma ihtimali %5 olarak görülmektedir.

Bu sizin şansınıza bağlı bir durumdur ,etkinlikte bir problem gözükmemektedir.

İyi forumlar dilerim..

6. hay maşallah :)

tabiii caaaanııııımmm :D herkes biliyor ki darkorbit kusursuz bir oyun... bir sorun varsa oda oyunculardadır :) mesela 12 den sonra kapılarda x2 olmaması tamamen biz oyunculardan kaynaklı bir sorun.. halt etmişiz ;)

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  7. 36*8=288
    288*5/100=14,4
    sadece 14 kişiye kutu çıkmış olması gerek çok az

8. cinnahhh

cinnahhh User

4 gunde 6 kutu 6 kalkan 2lazer 3 uzaylı 4lwl.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.