darbe gücü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve düldül tarafından 28 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. düldül

düldül User

arkadaşlar ben ful havoc ve ful lf4 tüm geliştirmeler tamam ama yinede 50 bin vurabiliyorum ve ancak 200 bin kalkan sağlayabiliyorum fazla kalkan sağlamak için vuruş gücünden vazgecmem lazım bakıyorum bazı insanlar 400 bin dadbe puanı 500 bin kalkan ve 60 bin vuruş gücüne sahip bu nasıl oluyor bilen varsa lütfen izah etsin

2. Merhabalar;

Gemilerinin darbe vuruş ve kalkan miktarını artttırmak için ihaleden ve dükkandan güçlendirici satın alıyorlar.

İyi forumlar.

3. düldül

düldül User

dükkankan alınan güclendiriciler %10 veya %25 artırır arkadaş 500 bin kalkan nasıl oluyor veya 400 dp nasıl oluyor

4. Merhabalar;

X3 çıktığı saatler de o güçlendiricilerin elitleri çıkıyor şimdi siz onlardanda alırsanız örn. Darbe güçlendirici (HP-B01,HP-B02) argelerinizde tam ise ful havoc kalp de 440bin oluyor.

İyi forumlar.

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Geniş Bir Yelpaze ile açmak gerekirse ;

Darbe Puanı arttırmak için ; Kalp Uçuş Düzeni , ARGE ' ler , Darbe Puanı Arttıran Güçlendiriciler , Kappa Kapısından Gelen Multi Güçlendirici , Darbe Puanı Arttıran Gemi Tasarımları ( Örneğin ; Goliath için Centaur yada Saturn ) ve Hercules Droid Tasarımı ( Tüm Droitlerde olması koşulu ile )

Kalkan Puanını arttırmak için ; Kalp yada Kalkan Duvarı Uçuş Düzeni , ARGE ' ler , Kalkan Puanını arttıran Güçlendiriciler , Kappa Kapısından Gelen Multi Güçlendirici , Kalkan Puanını arttıran Gemi Tasarımları , Yetenek Tasarımları ( Örneğin ; Goliath için Bastion , Sentinel , Spectrum ) , 16.Seviyeye geliştirilmiş Kalkan Jeneratörleri , Hercules Droid Tasarımı , ve son olarak Seprom Beslemesi
    Not : Droitlerinizin geliştirmesini 16.Seviye yapar , Hercules Dizili Droitlerinize Geliştirme seviyesi 16 olan Kalkan Jeneratörü eklerseniz , Herculesin vereceği , %35 Kalkan bonusu verdiğinden kalkan puanlarınız önemli ölçüde artacaktır.

Saldırı Puanlarını arttırmak için ; Kıskaç Uçuş Düzeni ( NPC ' ler için Yarasa yada Bariyer ) , ARGE ' ler , Saldırı Puanını arttıran Güçlendiriciler , Kappa Kapısından Gelen Multi Güçlendirici , Saldırı Puanlarını arttıran Gemi Tasarımları , Yetenek Tasarımları ( Enforcer , Diminisher , Venom ) , 16.Seviyeye geliştirilmiş LF4 Lazer Topları , Havoc Droid Tasarımı ( Tüm Droitlerde olması koşulu ile ) ve son olarak Seprom Beslemesi

Keyifli Forumlar

6. DeathKing

DeathKing User

Merhaba modum ancak bazı oyuncularda 1.100.100 kalkan var bu mümkün mu

7. viper1903

viper1903 User

arkadaşlar siz şaka mı yapıyounuz anlamadım da bu kalkanlar normal 1m da oluyor istersen ama normal kalkan hız konfinde geliştirme yok 20 kalkanla 820 bin hız çıkartıp onlarıda kalkan yapsam 1.5 m nu bulr geliştirme yok :)

8. MKS-705

MKS-705 User

ben 900.001 kalkan yaptım :D :D sizin nedemek istediğinizi anlamadm :D

9. Merhaba ,

Konfigürasyonda hatalar yapıyor olabilirsiniz.

1. Konfigürasyon :
    Gemi : Full Lazer + 5 Hız + 10 kalkan / Droid'ler Full Lazer ( Gemi çok hızlı olmayacaktır fakat vuruş gücü yüksek olacaktır. )

2. Konfigürasyon :
    Gemi : Full Lazer + 15 Hız / Droid'ler Full kalkan ( Gemi hızlı olacak ve kalkan olacak. Fakat vuruş gücü düşük olacaktır. )

Ayrıca vuruş gücünü , Darbe ve Kalkan gücünü arttıran güçlendiricilerden alabilirsiniz. Tasarım ve droid düzenlerinden de kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

10. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Mümkündür.

SG3N - B02 Kalkanlarının Maksimum Kalkan Değeri ;

Citadel
    Gemideki Kalkan Sayısı (20) = 603,760
    Droitlerdeki Kalkan Sayısı (20) = 958,160
    Toplam Kalkan Gücü = 1,561,920

Goliath
    Gemideki Kalkan Sayısı (15) = 498,090
    Droitlerdeki Kalkan Sayısı (20) = 1,053,960
    Toplam Kalkan Gücü = 1,552,050

Vengeance
    Gemideki Kalkan Sayısı (10) = 332,060
    Droitlerdeki Kalkan Sayısı (20) = 1,053,960
    Toplam Kalkan Gücü = 1,386,020

Leonov
    Gemideki Kalkan Sayısı ( 6 ( Ana harita bonusu x2 bonus (12) ) = 181,128 ( Ana harita bonusu = 362,256 )
    Droitlerdeki Kalkan Sayısı (20) = 958,160
    Toplam Kalkan Gücü = 1,139,288
    Ana harita bonusu ile ;

Toplam Kalkan Gücü = 1,320,416

Yukarıda verilen değerler , Tamamen geliştirilmiş Hercules Tasarımına sahip 10 Droit ve Tamamen geliştirilmiş SG3N -B02 Kalkanı ile Seprom , Destek ve Gemi Bonusundan aldığı tam besleme ile hesaplanmıştır.

Keyifli Forumlar

11. senberk99

senberk99 User

guzel yapmissini peki hercul ful iken falan mi bu

12. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Modumuzun en altta dediği gibi 10 adet hercul de katılmıştır hesaplamaya.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.