Darbe puanı hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve joetly tarafından 17 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. joetly

joetly User

Öncelikle merhaba

Oyunda oldukça yeni sayılırım. Darbe puanları ve arge hakkında sormak istediğim bir kaç soru var.

Tamam oldukça yeni sayılırım. hemen gidipte 20 bin 30 bin hasar vermem imkansız ama oyunda kimi kişileri görüyorum bana 45 bin civarı vururken ben kendisine 1000 civarı vurabiliyorum. tamam gemim şuan full değil (şuan 5 adet sl2, 1 adet lf4 ve 6 adet lf3 mevcut), belirli (seprom vs) malzemelerle yükleme yapmadım ama ben şimdi gidip irisleri ve lf3 ve/veya lf4 yaptığımda en azından 20-30 bin civarı hasar verebilecek miyim?

Arge puanı olarak Gemi gövdesi 1 e şuan 1 puan verdim açıklama da (Darbe puanını 5000 artırır) yazmasına rağmen ben hala daha npc lere 1800 civarı vurabiliyorum. Benim aldığım darbeler 5000 azalacak anlamında mı?

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler. Herkese iyi oyunlar.

Yenidennn bunu beğendi.
  2. uninstable

uninstable User

Hangarda gemiye tıkladığın zaman özellikleri yazar sağ tarafta darbe puanının ne olduğunu orada göreceksin.

joetly bunu beğendi.
  3. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Daha katedecek çok fazla yolunuz olduğunu söyleyebilirim. 10 iris tamamlamak, havoc/hercules/spartan diroit tasarımlarını tamamlamak, irislerinizi geliştirmek, prometheus lazerlerinizi fullemek, argelerinizi geliştirmek gibi yapmanız gereken bir çok iş vardır. Bunların hepsini tamamladıktan sonra bahsetmiş olduğunuz diğer oyuncular gibi yüksek hasar vermemeniz için hiçbir neden kalmayacaktır.

Gemi Gövdesi 1 ARGE'si geminizin darbe puanını 5000 arttırmaktadır. Vermiş olduğunuz veya almış olduğunuz hasarı değiştirmemektedir.

İyi forumlar.

joetly bunu beğendi.
  4. Viraaa

Viraaa User

kardes darbe puani derken oynadigin geminin gemi govdesinin puani 5000 artacak.vurusla alakali degil o.

joetly bunu beğendi.
  5. joetly

joetly User

cevaplarınız için çok çok teşekkürler.

uridiumlar şimdilik boşa gitti yani :) keşke arge değil de irise ayırsaymışım. elbet arge de kasmam lazım biliyorum ama kapı görevleri ile ilgili bir konuyu okudum. sanırım kapıdan içeri tek başına girebiliyoruz. konuyu açan kişi full iris full lf 3 (1 eksik ile) arge puanı 5 miş tek başıma bitirebilir miyim diye sormuş ve en kolay gibi gözüken kapı için (alpha) verilen cevaplarda arge puanınız çok düşükmüş ama yinede seprom yüklemesi ile görevi başarabilirsiniz denmiş. oraya kandım.

peki benim kapı görevi yapabilmem için full iris ve full lf 3 ile girdiğim de cidden bu kadar zor mu bu görevler. tamam ödüller güzel kolay olmamalı ama yukarıda bahsedilen kadar da zor mudur? tekrar tekrar cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

6. Lf4 lazeri ve pet gelmeden önce full lf3 ve 8 iris gemilerle 80 kristallini elle keserek yapıyorduk. Yaparsın yani ama uğraşman lazım.

.Paradoks. ve joetly bunu beğendi.
  7. joetly

joetly User

çok çok teşekkür ederim hepinize gerçekten çok yardımcı oldunuz. yolum çok uzun yavaştan yardırmaya devam edeyim ben :)

peki bir de son olarak pet hasar alıp ölebilen bir şey mi? uridum um var bir miktar onları iris için harcamak istememiştim sizce hangisine harcamam mantıklı şu aşamada. henüz 1 tane iris sahibiyim. 2 tane daha alabilirim gibi katlanarak gittiğinden alamayadabilirim. silaha mı harcamam daha mantıklı yoksa iris ve/veya pet mi daha mantıklı. çok fazla hasar aldığım için ve büroda kimi zaman haritanın ortasında olduğumda telefon falan geldiğinde bakamayabiliyorum ekranı açtığımda ölmüşüm. peti öldürebiliyorlarsa hiç ona bulaşmayım şu aşamada en azından.

8. Yenidennn

Yenidennn User

Merhaba arkadaşım sana gerekli açıklamaları yapacağım. 4/1 - 4/2 - 4/3 haritalarında avantaj kutularından fazladan uridyum çıkmakta öncelikle görevlerini yapmalısın ve 17 seviyeye kadar ulaşmalısın . İrislerini tamamlayıp pet'e odaklanmalısın. Normal haritalardaki npclerden pek birşey kazanabileceğini söyleyemem vuruşunun düşük olmasından dolayı dediğim haritalarda tek kutudan 100 uridyum çıkma ihtimali var belki daha fazlada çıkıyordur 150 vesaire bu uridyumu kazanman için senin [X7-X6 HARİTASINDAKİ] kristalon kesmen gerekiyor ve onada 450.000-600.000 hasar çıkartman gerekiyor 128 uridyum için yani oldukça düşük senin için 17 seviye olup full iris olmak ve önceliğin petini 8 seviye yapmak olsun. 8 seviye yapma sebebin en düşük yakıt 8 seviyede harcanır ve daha yüksek seviyeye yükseltmeni kesinlikle önermem full+full olana kadar. Düşük güçteki gemiler için 8 seviye idealdir. 3 seviye radarlarını fulleyip 3 seviye otomatik toplayıcı alırsan saatte 10 ila 20 bin arası uridyum kazanacagını düşünüyorum ..Ve argenide kutu argesi yapıp x2 katlayıcı çekersen tek kutuda 500 uridyum alabilirsin ve bu 5 kristalona eşittir. [Full kutu argesi için 34 veya 36 arge gereklidir] Kesinlikle alpha ,beta veya gamma yapmanı önermem çok uzun süre zeta yapmalısın bütün sermayen zeta olmalı zeta sana gerekli olan günlük dosyayı ve kutu anahtarını verecek. Kutu anahtarlarını zeus günleri yani cuma günleri bildirim geliyor anasayfaya genellikle o gün açmalısın.Bu sana fazladan zeus parçası [10.droit tasarımı] ve fazladan apis verecek buda 9.Droit tasarımı . Günlük dosyalar ilede argeni yapacaksın . Yolun emin ol çok ama çok uzun kendine bir hedef koymalısın . Dediğim yoldan gidersen çok kısa sürede fulleneceğine eminim benimle irtibata geçmeni isterim aslında.Hangi serverda olduğunu açıklar mısın birde bana ?

joetly bunu beğendi.
  9. joetly

joetly User

çok teşekkür ederim sayın yeniden

küçük görevlere daha çok önem vereceğim ilk aşamada. seviye olayını çok anlayamamıştım. birazda kolay yolu seçmişim sanki. şimdiden başlayayım ilk olarak seviye ve irisleri tamamlamaya.

çok çok teşekkür ederim hepinize.

Yenidennn bunu beğendi.
  10. Yenidennn

Yenidennn User

Hangi serverda oynuyordun ?

11. joetly

joetly User

tr4 te oynuyorum. server seçimi yapamadım. otomatik oraya attı.

12. Hasar ile darbe arasında bir karışıklık olmuş. Darbe puanı esasında geminizde yeşil ile görünen gemi canıdır. Bastığınız arge gemi canını arttırmaktadır.

Hasar konusuna gelirsek Hasarın en önemli etkenleri cephane, lazer türü (lf3, lf4), destekler, besleme (seprom, promerium vs) ve droitlerdir. İlk amacınız gemi içini olabildiğince iyi lazer ile donatmak ilk başlarda SL-2 ile başlayabilirsiniz bu lazer LF3 ile aynı işi görür sizin için. Daha sonrasında ise maksimum droit sayısına ulaşmaya çalışın. Bunları yaptığınız sırada argenizi de forumdan nasıl dağıtacağınıza dair bilgi edinin ve arge elde ettikçe dağıtın. Bunları yaparsanız kısa sürede hasar vermeniz çok artacaktır. Tabii en önemli husus cephanedir x3, x4 gibi cephaneler kullanmanız gerek savaşlarda ki en azından denginiz birini kesebilin.

Tüm bu yazdıklarım hedefdir yani nasıl ulaşacağınıza dair bir şey demiyorum.

joetly bunu beğendi.
  13. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Size tavsiyem İrislerinizi tamamlamak adına açık artırma sistemini kullanmanız olacaktır. Bu sayede elinizdeki Uridiumu Zeta kapısı içn harcayabileceksiniz :)

Bir diğer takım arkadaşımın detaylı bir mesajını sizlere yardımcı olacağın düşündüğüm için alıntılıyorum;

İyi forumlar.

joetly bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.