darbe puanı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ĦIPĦØPŁIFΣ tarafından 11 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba benim darbe puanı goliyken 306k idi yani argede gerekli ksımları fullemiştim vega aldım normalde 230k olması gerekmiyor mu +50k gelerek ama bende 192k ? ben mi yanlış biliyorum yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler

2. 230k olması gerekiyor dpyi azaltan uçuş düzeni kullanmış olabilirmisin?

3. yok uçuş düzeni kullanmıyorum

4. Oyunu resetledikden sonra hâla düzelmediyse çerezleri temizleyip deneyebilirsin yine düzelmezse supporta yazarsın (argelerini kontrol et bide).

5. hepsini yaptım argelerde de sorun yok şimdi support'a yazacam teşekkürler ilgin için

6. Dpyi düşürecek bir tek uçuş düzeni var diye biliyorum oda normal olduğuna göre teknik bir sorun olmalı ya da pusat kullanıyorsan onun için düşmüş olabilir sadece tahmin, pusatın özelliğini bilmiyorum.

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Cevap veren üyemiz teşekkür ederiz. Eğer sorunun ARGE ' lerin işlemediğinden eminseniz , Support ' a incelemeleri için talepte bulunabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.